Кожна господиня готує знаменитий пиріг "Курник" по-своєму: хтось бере за основу млинці, хтось використовує звичайне тісто у поєднанні з начинкою. Другий варіант підходить у тому випадку, коли не хочеться заморочуватися і довго возитися з приготуванням. Все максимально просто: розкачати один пласт тіста, викласти м'ясну начинку, накрити другим пластом тіста та поставити пектися. Ідеально на обід, вечерю та навіть на святковий стіл. Рецептом пирога "Курник" поділилася фудблогерка Катерина Кумі (ekaterina_kumi) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Тісто. Змішати сметану, розтоплене масло, цукор, майонез, сіль та соду.
2. Поступово додати борошно та замісити еластичне тісто. Дати йому відпочити.
3. Начинка. Порізати філе та сиру картоплю кубиками, цибулю подрібнити.
4. Змішати м`ясо з цибулею. Посолити та поперчити.
5. Тісто поділити на дві частини, одна з них має бути трохи більшою. З більшої розкачати пласт.
6. Викласти м'ясо, наверх – картоплю. Також викласти декілька шматків вершкового масла.
7. Розкачати іншу частину тіста та викласти наверх начинки. Закріпити боки.
8. Всередині пирога зробити невеличку дірку. Налити воду.
9. Випікати за температури 180 градусів 1 годину.
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...
Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...