Неймовірна смакота: Швидкий рецепт курки, фаршированої грибами та беконом

Попереду чимало зимових святкувань: Андрія, Катерини, Романа, Миколи, а це означає, що складати меню до святкового столу потрібно заздалегідь. Ми підготували для вас рецепт фаршированої курки з грибами та овочами від української блогерки Яни Станішевської. Дівчина обожнює готувати та щоразу дивує читачів новими та оригінальними стравами до столу, зазначають Патріоти України.

Час: 60 хвилин

Порції: 6


Приготування:

  1. Гриби, цибулю, моркву та пастернак почистіть від шкірки, наріжте або натріть на тертці.
  2. Розігрійте сковорідку з олією та по черзі додавайте овочі обсмажуватися до рум'яної скоринки.
  3. Розріжте курку на половину та вийміть скелет. Головне робіть це вкрай обережно, щоб не розірвати шкірку.
  4. М'ясо зі скелета перемеліть на м'ясорубці та обсмажте разом з овочами.
  5. Викладіть начинку в середину курки, посипте улюбленими спеціями.
  6. Загорніть курку з начинкою. На шов викладіть шматочки бекону та розмарин.
  7. Щільно зв'яжіть курку, щоб вона не розійшлася під час приготування.
  8. Якщо курка не надто жирна, покладіть в середину начинки кілька шматочків вершкового масла.
  9. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 35 – 40 хвилин.
  10. Наріжте готову курку, як звичайний рулет та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...