Попереду чимало зимових святкувань: Андрія, Катерини, Романа, Миколи, а це означає, що складати меню до святкового столу потрібно заздалегідь. Ми підготували для вас рецепт фаршированої курки з грибами та овочами від української блогерки Яни Станішевської. Дівчина обожнює готувати та щоразу дивує читачів новими та оригінальними стравами до столу, зазначають Патріоти України.
Час: 60 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Гриби, цибулю, моркву та пастернак почистіть від шкірки, наріжте або натріть на тертці.
Розігрійте сковорідку з олією та по черзі додавайте овочі обсмажуватися до рум'яної скоринки.
Розріжте курку на половину та вийміть скелет. Головне робіть це вкрай обережно, щоб не розірвати шкірку.
М'ясо зі скелета перемеліть на м'ясорубці та обсмажте разом з овочами.
Викладіть начинку в середину курки, посипте улюбленими спеціями.
Загорніть курку з начинкою. На шов викладіть шматочки бекону та розмарин.
Щільно зв'яжіть курку, щоб вона не розійшлася під час приготування.
Якщо курка не надто жирна, покладіть в середину начинки кілька шматочків вершкового масла.
Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 35 – 40 хвилин.
Наріжте готову курку, як звичайний рулет та подавайте до столу. Смачного!
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...