Неймовірна смакота: Швидкий рецепт курки, фаршированої грибами та беконом

Попереду чимало зимових святкувань: Андрія, Катерини, Романа, Миколи, а це означає, що складати меню до святкового столу потрібно заздалегідь. Ми підготували для вас рецепт фаршированої курки з грибами та овочами від української блогерки Яни Станішевської. Дівчина обожнює готувати та щоразу дивує читачів новими та оригінальними стравами до столу, зазначають Патріоти України.

Час: 60 хвилин

Порції: 6


Приготування:

  1. Гриби, цибулю, моркву та пастернак почистіть від шкірки, наріжте або натріть на тертці.
  2. Розігрійте сковорідку з олією та по черзі додавайте овочі обсмажуватися до рум'яної скоринки.
  3. Розріжте курку на половину та вийміть скелет. Головне робіть це вкрай обережно, щоб не розірвати шкірку.
  4. М'ясо зі скелета перемеліть на м'ясорубці та обсмажте разом з овочами.
  5. Викладіть начинку в середину курки, посипте улюбленими спеціями.
  6. Загорніть курку з начинкою. На шов викладіть шматочки бекону та розмарин.
  7. Щільно зв'яжіть курку, щоб вона не розійшлася під час приготування.
  8. Якщо курка не надто жирна, покладіть в середину начинки кілька шматочків вершкового масла.
  9. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 35 – 40 хвилин.
  10. Наріжте готову курку, як звичайний рулет та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Є секрет! Як розігріти рис, щоб він став розсипчастим

вівторок, 8 квітень 2025, 17:09

Рис часто готують на гарнір. Його подають із рибними, м’ясними, овочевими стравами. До нього дуже добре підходять підливи та соуси. Іноді після трапези лишається частина гарніру, яку на наступний день можна розігріти. Як це зробити, щоб він став розсип...

А ви це знали? Для чого господині натирають лимони содою

вівторок, 8 квітень 2025, 16:08

Лимони додають у чай, у тісто пирогів чи тістечок. В ньому безліч корисних для здоров’я речовин. Цитруси зміцнюють імунітет та допомагають від застуди. Чи безпечно використовувати магазинні лимони разом із шкіркою, передають Патріоти України. Магазинні...