Неймовірна смакота: Швидкий рецепт курки, фаршированої грибами та беконом

Попереду чимало зимових святкувань: Андрія, Катерини, Романа, Миколи, а це означає, що складати меню до святкового столу потрібно заздалегідь. Ми підготували для вас рецепт фаршированої курки з грибами та овочами від української блогерки Яни Станішевської. Дівчина обожнює готувати та щоразу дивує читачів новими та оригінальними стравами до столу, зазначають Патріоти України.

Час: 60 хвилин

Порції: 6


Приготування:

  1. Гриби, цибулю, моркву та пастернак почистіть від шкірки, наріжте або натріть на тертці.
  2. Розігрійте сковорідку з олією та по черзі додавайте овочі обсмажуватися до рум'яної скоринки.
  3. Розріжте курку на половину та вийміть скелет. Головне робіть це вкрай обережно, щоб не розірвати шкірку.
  4. М'ясо зі скелета перемеліть на м'ясорубці та обсмажте разом з овочами.
  5. Викладіть начинку в середину курки, посипте улюбленими спеціями.
  6. Загорніть курку з начинкою. На шов викладіть шматочки бекону та розмарин.
  7. Щільно зв'яжіть курку, щоб вона не розійшлася під час приготування.
  8. Якщо курка не надто жирна, покладіть в середину начинки кілька шматочків вершкового масла.
  9. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 35 – 40 хвилин.
  10. Наріжте готову курку, як звичайний рулет та подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...