Попереду чимало зимових святкувань: Андрія, Катерини, Романа, Миколи, а це означає, що складати меню до святкового столу потрібно заздалегідь. Ми підготували для вас рецепт фаршированої курки з грибами та овочами від української блогерки Яни Станішевської. Дівчина обожнює готувати та щоразу дивує читачів новими та оригінальними стравами до столу, зазначають Патріоти України.
Час: 60 хвилин
Порції: 6
Приготування:
Гриби, цибулю, моркву та пастернак почистіть від шкірки, наріжте або натріть на тертці.
Розігрійте сковорідку з олією та по черзі додавайте овочі обсмажуватися до рум'яної скоринки.
Розріжте курку на половину та вийміть скелет. Головне робіть це вкрай обережно, щоб не розірвати шкірку.
М'ясо зі скелета перемеліть на м'ясорубці та обсмажте разом з овочами.
Викладіть начинку в середину курки, посипте улюбленими спеціями.
Загорніть курку з начинкою. На шов викладіть шматочки бекону та розмарин.
Щільно зв'яжіть курку, щоб вона не розійшлася під час приготування.
Якщо курка не надто жирна, покладіть в середину начинки кілька шматочків вершкового масла.
Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте 35 – 40 хвилин.
Наріжте готову курку, як звичайний рулет та подавайте до столу. Смачного!
Рис часто готують на гарнір. Його подають із рибними, м’ясними, овочевими стравами. До нього дуже добре підходять підливи та соуси. Іноді після трапези лишається частина гарніру, яку на наступний день можна розігріти. Як це зробити, щоб він став розсип...
Лимони додають у чай, у тісто пирогів чи тістечок. В ньому безліч корисних для здоров’я речовин. Цитруси зміцнюють імунітет та допомагають від застуди. Чи безпечно використовувати магазинні лимони разом із шкіркою, передають Патріоти України. Магазинні...