Дуже смачна страва з картоплі. У ній є і кріп, і часничок, повірте – це дуже смачно! Якщо ви на дієті, то цей рецепт не для вас. Адже дана страва досить калорійна і може бути не тільки самостійною стравою, а й гарніром, зазначають Патріоти України.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо шматочок вершкового масла. Все добре нагріваємо.
Часник очищаємо і розчавлює ножем. Кладемо на сковорідку з чебрецем і трохи прогріваємо.
Очищаємо картоплю і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо 30 секунд, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Доводимо все до кипіння, додаємо сіль і перець за смаком.
Подрібнюємо приготований кріп.
З готової картоплі зливаємо воду, додаємо ще масло і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...