Неймовірна смакота! Смажена картопля з часником і кропом

Дуже смачна страва з картоплі. У ній є і кріп, і часничок, повірте – це дуже смачно! Якщо ви на дієті, то цей рецепт не для вас. Адже дана страва досить калорійна і може бути не тільки самостійною стравою, а й гарніром, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 500 грам картоплі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 гілочки чебрецю
  • 1 літр води
  • 1 пучок кропу
  • 30 мілілітрів соняшникової олії
  • 30 грам вершкового масла

Як приготувати картоплю з часником

У сковорідку наливаємо олію і кладемо шматочок вершкового масла. Все добре нагріваємо.

Часник очищаємо і розчавлює ножем. Кладемо на сковорідку з чебрецем і трохи прогріваємо.

Очищаємо картоплю і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо 30 секунд, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Доводимо все до кипіння, додаємо сіль і перець за смаком.

Подрібнюємо приготований кріп.

З готової картоплі зливаємо воду, додаємо ще масло і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...