Неймовірна смакота! Смажена картопля з часником і кропом

Дуже смачна страва з картоплі. У ній є і кріп, і часничок, повірте – це дуже смачно! Якщо ви на дієті, то цей рецепт не для вас. Адже дана страва досить калорійна і може бути не тільки самостійною стравою, а й гарніром, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • 500 грам картоплі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 гілочки чебрецю
  • 1 літр води
  • 1 пучок кропу
  • 30 мілілітрів соняшникової олії
  • 30 грам вершкового масла

Як приготувати картоплю з часником

У сковорідку наливаємо олію і кладемо шматочок вершкового масла. Все добре нагріваємо.

Часник очищаємо і розчавлює ножем. Кладемо на сковорідку з чебрецем і трохи прогріваємо.

Очищаємо картоплю і кладемо на сковорідку. Обсмажуємо 30 секунд, вливаємо воду і накриваємо кришкою. Доводимо все до кипіння, додаємо сіль і перець за смаком.

Подрібнюємо приготований кріп.

З готової картоплі зливаємо воду, додаємо ще масло і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...

Господиням на замітку! Які продукти небезпечно консервувати вдома

п’ятниця, 22 серпень 2025, 12:35

Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...