Неймовірна смакота! Загортаємо м'ясо в лист пекінської капусти і відправляємо готуватися (відео)

Кожна господиня думає, чим розбавити щоденне меню. Погодьтеся, що питання, що приготувати, відпаде саме собою, якщо натрапити на смачний рецепт, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Є безліч рецептів, які стали дуже популярні. Сьогодні пропонуємо один із них. Капустяні завиванці. Ситний і цікавий рецепт на вечерю. Є капуста, м'ясо і смачний соус — бульйон, але це не голубці!

Рецепт:

  • пекінська капуста
  • відбивні — 4-5 шт
  • помідори — 3-4 шт
  • сметана — 150 мл
  • борошно — 1 ст. лож
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • зелень кропу
  • сіль, чорний перець

Приготування:

  1. У першу чергу обсмажуємо цибулю (порізану соломкою) і моркву. Це частина начинки і щоб було не лише смачно, але і красиво, краще обсмажувати окремо.
  2. М'ясо добре відбиваємо, виходять довгі відбивні. Солимо і перчимо з двох сторін, і для зручності розрізаємо навпіл.
  3. Пекінську капусту розбираємо на листя (за кількістю підготовлених відбивних). І хвилин на п'ять заливаємо окропом, нехай листя стане ще м'якшим. Можна використовувати і білокачанну капусту, тільки товсті прожилки необхідно вирізати.
  4. Формуємо рулетики. Лист капусти, зверху пласт м'яса і на край викладаємо обсмажені цибулю і моркву.
  5. Отримані завиванці викладаємо в каструлю, заливаємо склянкою гарячої води і зверху розкладаємо порізані помідори. Готуємо під кришкою хвилин 30, нагрів середній.
  6. В кінці бульйон солимо і заправляємо соусом. Для соусу змішали сметану, борошно і зелень кропу. Даємо покипіти ще хвилин 10.

Дуже смачно і красиво все вийшло! Повторюйте на здоров'я, готуйте із задоволенням!

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...