Неймовірні пончики з полуницею: Вдаються з першого разу і стають улюбленими ласощами

Ці пончики завжди виходять смачними і легкими.

На вихідних чимало господинь звикли балувати свою родину різноманітними стравами, в тому числі смачними десертами. І якщо ви вже робили пончики, на цей раз рекомендуємо урізноманітнити своє меню пончиками з ягодами полуниці. theLime ділиться з вами простим рецептом їх приготування, повідомляють Патріоти України.

Інгредієнти: сир (350 г), цукор (5-6 ст. л.), яйця (2 шт.), борошно (1,5 склянки), розпушувач тіста (0,5 ч. л.), цукрова пудра (2 ст. л.), полуниця (за смаком), рослинна олія (для фритюру).

Приготування:

Для приготування цього рецепту пончиків нам знадобиться жирний сир - найкраще домашній, але можна взяти і магазинний жирністю не менше 9%. Його ми перетираємо через сито, додаємо до нього яйця і цукор та ретельно розмішуємо.

В окремій мисці просіюємо через сито борошно і розпушувач. Потім додаємо їх поступово в сирну суміш, весь час ретельно перемішуючи. Має вийти м'яке тісто. Залишаємо його приблизно на 20 хвилин.

Тим часом займемося полуницею. Ягоди необхідно промити під проточною водою, видалити зелений хвостик і викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Найкраще взяти невеликі ягоди, так як використовувати їх будемо цілими.

Ложкою беремо невеликий шматочок тіста, скачуємо з нього кулю, робимо всередині поглиблення і кладемо туди полуницю. Також ягоду можна трохи присипати цукром. З'єднуємо края пончика, формуємо акуратну кулю. Проробляємо те ж саме з рештою тіста і ягід.

Беремо невеликий сотейник і підігріваємо в ньому рослинну рафіновану олію. Викладаємо в нього кілька пончиків і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Потім дістаємо за допомогою шумівки і викладаємо на блюдо, застелене паперовими серветками, щоб увібралася зайва олія.

Чекаємо, поки пончики трохи охолонуть, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.


Насправді це дуже просто: Рецепт знаменитого сирника "Сльози янгола"

середа, 1 грудень 2021, 22:14

Якщо хочете вразити своїх рідних чи гостей неймовірною випічкою, але точно не збираєтеся стояти весь день біля плити – пляцок "Сльози янгола" точно для вас. На перший погляд, може здатись, що десерт потребує багато часу і безлічі різноманітних махінаці...

Є один маленький секрет: Рецепт єврейських дерунів-латкес

середа, 1 грудень 2021, 21:15

Латкес – традиційна єврейська страва, яку часто готують саме на Хануку. Ззовні вона схожа на звичні нам деруни (тертюхи), але в латкес є один секретний інгредієнт, який робить її незвичною, але дуже смачною, зазначають Патріоти України. Рецепт єврейськ...