Неймовірні пончики з полуницею: Вдаються з першого разу і стають улюбленими ласощами

Ці пончики завжди виходять смачними і легкими.

На вихідних чимало господинь звикли балувати свою родину різноманітними стравами, в тому числі смачними десертами. І якщо ви вже робили пончики, на цей раз рекомендуємо урізноманітнити своє меню пончиками з ягодами полуниці. theLime ділиться з вами простим рецептом їх приготування, повідомляють Патріоти України.

Інгредієнти: сир (350 г), цукор (5-6 ст. л.), яйця (2 шт.), борошно (1,5 склянки), розпушувач тіста (0,5 ч. л.), цукрова пудра (2 ст. л.), полуниця (за смаком), рослинна олія (для фритюру).

Приготування:

Для приготування цього рецепту пончиків нам знадобиться жирний сир - найкраще домашній, але можна взяти і магазинний жирністю не менше 9%. Його ми перетираємо через сито, додаємо до нього яйця і цукор та ретельно розмішуємо.

В окремій мисці просіюємо через сито борошно і розпушувач. Потім додаємо їх поступово в сирну суміш, весь час ретельно перемішуючи. Має вийти м'яке тісто. Залишаємо його приблизно на 20 хвилин.

Тим часом займемося полуницею. Ягоди необхідно промити під проточною водою, видалити зелений хвостик і викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Найкраще взяти невеликі ягоди, так як використовувати їх будемо цілими.

Ложкою беремо невеликий шматочок тіста, скачуємо з нього кулю, робимо всередині поглиблення і кладемо туди полуницю. Також ягоду можна трохи присипати цукром. З'єднуємо края пончика, формуємо акуратну кулю. Проробляємо те ж саме з рештою тіста і ягід.

Беремо невеликий сотейник і підігріваємо в ньому рослинну рафіновану олію. Викладаємо в нього кілька пончиків і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Потім дістаємо за допомогою шумівки і викладаємо на блюдо, застелене паперовими серветками, щоб увібралася зайва олія.

Чекаємо, поки пончики трохи охолонуть, присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.


Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...