Один із запахів, що асоціюється зі святами — аромат запеченого м'яса, яке щойно дістали з духовки. Зазвичай - це курка, адже вона легко готується і не поступається за смаком решті м'ясу, при цьому залишаючись менш жирною. У цьому рецепті курка фарширується яблуком і морквою, однак ви можете зафарширувати іншими овочами чи фруктами або не фарширувати зовсім, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування:
Змішайте інгредієнти для маринаду в кількості, необхідній для розміру вашої курки. Обмастіть курку маринадом і залиште на півгодини.
Наріжте на довільні шматки моркву та зелене яблуко. Коли курка промаринується, вмочіть у маринад моркву та яблука та нафаршируйте ними курку. Додайте до них кілька шматочків вершкового масла.
Помістіть курку в рукав і випікайте в розігрітій духовці за температури 200°C півтори години. Якщо ви хочете, щоб на курці була скоринка, відкрийте рукав і запікайте ще близько 15 хвилин. Смачного!
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...