Шукаєте смачний та легкий соус, який підійде до будь-якого гарніру? Ми дібрали чудовий ситний соус з яловичим фаршем, томатами та пармезаном. А легкі нотки селери тільки доповнять його надзвичайний смак, зазначають Патріоти України.
Рецепт м'ясного соусу з томатами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте маленькими кубиками цибулю, селеру та часник.
Розігрійте велику сковорідку з олією та обсмажте на ній спочатку яловичий фарш, далі цибулю і селеру.
Перемішайте часник, орегано і базилік, обсмажте на сковорідці до появи аромату (1 хвилину). Перемішайте з томатною пастою. Влийте вино.
Перемішайте нарізані шматочками помідори і цукор: доведіть до кипіння. Зменште вогонь і тушкуйте, поки смаки не змішаються (10 – 15 хвилин).
Зніміть соус з вогню, посипте пармезаном і додайте вершкове масло. Тушкуйте 1 хвилину. Далі присмачте сіллю і перцем.
Ароматний, ситний м'ясний соус з томатами готовий.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...