Шукаєте смачний та легкий соус, який підійде до будь-якого гарніру? Ми дібрали чудовий ситний соус з яловичим фаршем, томатами та пармезаном. А легкі нотки селери тільки доповнять його надзвичайний смак, зазначають Патріоти України.
Рецепт м'ясного соусу з томатами
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте маленькими кубиками цибулю, селеру та часник.
Розігрійте велику сковорідку з олією та обсмажте на ній спочатку яловичий фарш, далі цибулю і селеру.
Перемішайте часник, орегано і базилік, обсмажте на сковорідці до появи аромату (1 хвилину). Перемішайте з томатною пастою. Влийте вино.
Перемішайте нарізані шматочками помідори і цукор: доведіть до кипіння. Зменште вогонь і тушкуйте, поки смаки не змішаються (10 – 15 хвилин).
Зніміть соус з вогню, посипте пармезаном і додайте вершкове масло. Тушкуйте 1 хвилину. Далі присмачте сіллю і перцем.
Ароматний, ситний м'ясний соус з томатами готовий.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...