Неймовірно ароматний: Рецепт особливого м'ясного соусу з томатами, прикрасить будь-яку страву

Шукаєте смачний та легкий соус, який підійде до будь-якого гарніру? Ми дібрали чудовий ситний соус з яловичим фаршем, томатами та пармезаном. А легкі нотки селери тільки доповнять його надзвичайний смак, зазначають Патріоти України.

Рецепт м'ясного соусу з томатами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Наріжте маленькими кубиками цибулю, селеру та часник.
  2. Розігрійте велику сковорідку з олією та обсмажте на ній спочатку яловичий фарш, далі цибулю і селеру.
  3. Перемішайте часник, орегано і базилік, обсмажте на сковорідці до появи аромату (1 хвилину). Перемішайте з томатною пастою. Влийте вино.
  4. Перемішайте нарізані шматочками помідори і цукор: доведіть до кипіння. Зменште вогонь і тушкуйте, поки смаки не змішаються (10 – 15 хвилин).
  5. Зніміть соус з вогню, посипте пармезаном і додайте вершкове масло. Тушкуйте 1 хвилину. Далі присмачте сіллю і перцем.
  6. Ароматний, ситний м'ясний соус з томатами готовий.
  7. Смачного!

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...