Неймовірно гарні та смачні рибний та з крабових паличок: Несолодкі закусочні торти на новорічний стіл

Замість звичних салатів на Новий рік 2022 на закуску можна зробити торт з риби або крабових паличок. Варіацій приготування закусочних тортів дуже багато. Головна зручність у такій закусці в тому, що з невеликої кількості інгредієнтів виходить досить велика порція, зазначають Патріоти України.

Рибний торт

Інгредієнти:

  • Філадельфія - 200 г;
  • Мариновані огірки - 50 г;
  • Тостовий хліб (квадратний) - 12 скибочок;
  • Бульйон рибний - 100 мл;
  • Копчений лосось – 300 г;
  • Майонез – 5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Хліб для тостів (3 шт) змочуємо рибним бульйоном і кладемо в ряд.
  2. Викладаємо копчений лосось, змащений майонезом.
  3. Знову викладаємо скибочки хліба у бульйоні. Зверху кладемо шар тертого огірка.
  4. Знову шар хліба, який накриваємо лососем.
  5. Останній шар тостового хліба змащуємо сиром Філадельфія. Ним же прикрашаємо боки закусочного торта.
  6. Ставимо в холодильник на ніч для просочення. Смачного!

Торт із крабових паличок

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 10 шт;
  • Яйця – 5 шт;
  • Сир - 250 гр;
  • Майонез – 3 ст. л;
  • Часник - 2 зубчики.

Спосіб приготування:

  1. Натріть на велику тертку сир.
  2. Зваріть яйця. Відокремте жовтки від білків. Білки натріть на тертці.
  3. Змішайте тертий сир, роздавлені виделкою жовтки, часник та майонез.
  4. Розвертаємо крабову паличку і кладемо її на тарілку. Зверху змащуємо отриманою начинкою. По черзі продовжуємо робити торт доти, доки не закінчаться всі 10 крабових паличок.
  5. Для прикраси можна посипати тертими білками, а боки промазати майонезом. Смачного!
Джерело: НВ

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...