Неймовірно гарні та смачні рибний та з крабових паличок: Несолодкі закусочні торти на новорічний стіл

Замість звичних салатів на Новий рік 2022 на закуску можна зробити торт з риби або крабових паличок. Варіацій приготування закусочних тортів дуже багато. Головна зручність у такій закусці в тому, що з невеликої кількості інгредієнтів виходить досить велика порція, зазначають Патріоти України.

Рибний торт

Інгредієнти:

  • Філадельфія - 200 г;
  • Мариновані огірки - 50 г;
  • Тостовий хліб (квадратний) - 12 скибочок;
  • Бульйон рибний - 100 мл;
  • Копчений лосось – 300 г;
  • Майонез – 5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Хліб для тостів (3 шт) змочуємо рибним бульйоном і кладемо в ряд.
  2. Викладаємо копчений лосось, змащений майонезом.
  3. Знову викладаємо скибочки хліба у бульйоні. Зверху кладемо шар тертого огірка.
  4. Знову шар хліба, який накриваємо лососем.
  5. Останній шар тостового хліба змащуємо сиром Філадельфія. Ним же прикрашаємо боки закусочного торта.
  6. Ставимо в холодильник на ніч для просочення. Смачного!

Торт із крабових паличок

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 10 шт;
  • Яйця – 5 шт;
  • Сир - 250 гр;
  • Майонез – 3 ст. л;
  • Часник - 2 зубчики.

Спосіб приготування:

  1. Натріть на велику тертку сир.
  2. Зваріть яйця. Відокремте жовтки від білків. Білки натріть на тертці.
  3. Змішайте тертий сир, роздавлені виделкою жовтки, часник та майонез.
  4. Розвертаємо крабову паличку і кладемо її на тарілку. Зверху змащуємо отриманою начинкою. По черзі продовжуємо робити торт доти, доки не закінчаться всі 10 крабових паличок.
  5. Для прикраси можна посипати тертими білками, а боки промазати майонезом. Смачного!
Джерело: НВ

Це може здивувати! Що буде, якщо їсти м'ясо курки щодня

середа, 14 травень 2025, 12:56

Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

середа, 14 травень 2025, 12:35

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.