Виходить дуже хрустка скоринка та золотистий колір.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити і варити до напівготовності.
2. Окремо перемішати соєвий соус і кетчуп.
3. Ще в одній мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку та часник.
4. Картоплю нарізати частинами.
5. Полити сумішшю соєвого соусу та кетчупу.
6. Запанірувати в сухарях.
7. Викласти на деко застелене пергаментом і трохи змащене олією.
8. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
9. Змішати усі інгредієнти для соусу та подати його до картоплі.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...