Виходить дуже хрустка скоринка та золотистий колір.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити і варити до напівготовності.
2. Окремо перемішати соєвий соус і кетчуп.
3. Ще в одній мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку та часник.
4. Картоплю нарізати частинами.
5. Полити сумішшю соєвого соусу та кетчупу.
6. Запанірувати в сухарях.
7. Викласти на деко застелене пергаментом і трохи змащене олією.
8. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
9. Змішати усі інгредієнти для соусу та подати його до картоплі.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...