Неймовірно хрустка скоринка: Рецепт картоплі по-селянськи без смаження в олії

Традиційна картопля по-селянськи ріжеться на великі шматочки та смажеться в олії. Через це виходить досить жирною. Тому краще готувати страву іншим цікавим способом. Ідея приготування картоплі по-селянськи в паніровці опублікована на сторінці veganstvo_syroedenie в Instagram, передають Патріоти України.

Виходить дуже хрустка скоринка та золотистий колір.

Інгредієнти:

  • картопля – 7-8шт
  • соєвий соус – 50 мл
  • кетчуп – 1 ч.л
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • сушений часник – 1 ч.л
  • паприка – 1 ч.л
  • сушений кріп – 1 ч.л

Інгредієнти для соусу:

  • оливкова олія – 2 ст.л
  • петрушка – 3 гілочки
  • часник – З зубчики
  • перець чилі – 1 шт
  • сіль – 1 ч.л
  • кетчуп – 3 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Картоплю почистити і варити до напівготовності.

2. Окремо перемішати соєвий соус і кетчуп.

3. Ще в одній мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку та часник.

4. Картоплю нарізати частинами.

5. Полити сумішшю соєвого соусу та кетчупу.

6. Запанірувати в сухарях.

7. Викласти на деко застелене пергаментом і трохи змащене олією.

8. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.

9. Змішати усі інгредієнти для соусу та подати його до картоплі.


Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...