
Виходить дуже хрустка скоринка та золотистий колір.

Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити і варити до напівготовності.
2. Окремо перемішати соєвий соус і кетчуп.
3. Ще в одній мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку та часник.
4. Картоплю нарізати частинами.
5. Полити сумішшю соєвого соусу та кетчупу.
6. Запанірувати в сухарях.
7. Викласти на деко застелене пергаментом і трохи змащене олією.
8. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
9. Змішати усі інгредієнти для соусу та подати його до картоплі.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...