Неймовірно хрустка скоринка: Рецепт картоплі по-селянськи без смаження в олії

Традиційна картопля по-селянськи ріжеться на великі шматочки та смажеться в олії. Через це виходить досить жирною. Тому краще готувати страву іншим цікавим способом. Ідея приготування картоплі по-селянськи в паніровці опублікована на сторінці veganstvo_syroedenie в Instagram, передають Патріоти України.

Виходить дуже хрустка скоринка та золотистий колір.

Інгредієнти:

  • картопля – 7-8шт
  • соєвий соус – 50 мл
  • кетчуп – 1 ч.л
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • сушений часник – 1 ч.л
  • паприка – 1 ч.л
  • сушений кріп – 1 ч.л

Інгредієнти для соусу:

  • оливкова олія – 2 ст.л
  • петрушка – 3 гілочки
  • часник – З зубчики
  • перець чилі – 1 шт
  • сіль – 1 ч.л
  • кетчуп – 3 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Картоплю почистити і варити до напівготовності.

2. Окремо перемішати соєвий соус і кетчуп.

3. Ще в одній мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку та часник.

4. Картоплю нарізати частинами.

5. Полити сумішшю соєвого соусу та кетчупу.

6. Запанірувати в сухарях.

7. Викласти на деко застелене пергаментом і трохи змащене олією.

8. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.

9. Змішати усі інгредієнти для соусу та подати його до картоплі.


Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...