Салат з шинкою та огірком – ситна, але водночас легка і ніжна закуска. Його можна подавати як звичайну закуску, так і як акцент на святковому столі. Інгредієнти дуже добре поєднуються: варена свинина і яйце надають ситності, а огірок — свіжості, зазначають Патріоти України.
Основним інгредієнтом салату є м’ясо. Тому варто відповідально поставитися до вибору шинки, адже від цього залежить смак всієї страви. Також зверніть увагу на огірки. Якщо шкірка гірка, то варто її очистити. До речі, взимку свіжі огірки можна замінити на мариновані.
Огірки та шинку наріжте тонкою соломкою.
Яйце зваріть і натріть разом із сиром.
У салат з шинки та сиру можна додати інші трави. Кількість часнику регулюйте на смак. Якщо ви любите більш пікантний смак, додайте більше часнику.
До речі, в салаті вже вистачає солоності з м’яса, він не потребує додаткового соління. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...