Неймовірно насичений смак: Рецепт простого салату із шинкою, який стане родзинкою вашого столу

Салат з шинкою та огірком – ситна, але водночас легка і ніжна закуска. Його можна подавати як звичайну закуску, так і як акцент на святковому столі. Інгредієнти дуже добре поєднуються: варена свинина і яйце надають ситності, а огірок — свіжості, зазначають Патріоти України.

Основним інгредієнтом салату є м’ясо. Тому варто відповідально поставитися до вибору шинки, адже від цього залежить смак всієї страви. Також зверніть увагу на огірки. Якщо шкірка гірка, то варто її очистити. До речі, взимку свіжі огірки можна замінити на мариновані.

Вам знадобиться:

  • Огірок 2 од.
  • Шинка варено-копчена 200 г
  • Твердий сир 70 г
  • Яйце 1 од.
  • Майонез на смак
  • Кріп на смак
  • Часник на смак

Приготування:

Огірки та шинку наріжте тонкою соломкою.

Яйце зваріть і натріть разом із сиром.

Подрібніть кріп і видавіть часник. Додайте ці інгредієнти в салат, заправте майонезом і перемішайте.

У салат з шинки та сиру можна додати інші трави. Кількість часнику регулюйте на смак. Якщо ви любите більш пікантний смак, додайте більше часнику.

До речі, в салаті вже вистачає солоності з м’яса, він не потребує додаткового соління. Смачного!

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...