
Салат з шинкою та огірком – ситна, але водночас легка і ніжна закуска. Його можна подавати як звичайну закуску, так і як акцент на святковому столі. Інгредієнти дуже добре поєднуються: варена свинина і яйце надають ситності, а огірок — свіжості, зазначають Патріоти України.
Основним інгредієнтом салату є м’ясо. Тому варто відповідально поставитися до вибору шинки, адже від цього залежить смак всієї страви. Також зверніть увагу на огірки. Якщо шкірка гірка, то варто її очистити. До речі, взимку свіжі огірки можна замінити на мариновані.
Огірки та шинку наріжте тонкою соломкою.
Яйце зваріть і натріть разом із сиром.
У салат з шинки та сиру можна додати інші трави. Кількість часнику регулюйте на смак. Якщо ви любите більш пікантний смак, додайте більше часнику.
До речі, в салаті вже вистачає солоності з м’яса, він не потребує додаткового соління. Смачного!
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...