Домляма – це надзвичайно смачна страва узбецької національної кухні. Готується вона на основі м`яса, грибів та овочів, які нарізають достатньо великими шматками і тушкують обов`язково у казані. Звісно, що у домашніх умовах таким способом не приготуєш, тому важливо обирати посуд з товстим дном для того, щоб страва вийшла такою ж насиченою та пікантною. Рецептом домлями поділилася фудблогерка Катя (katyamull) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Овочі та м`ясо порізати середніми шматками.
2. М`ясо обсмажити до рум`яної скоринки в каструлі з товстим дном.
3. Додати цибулю та часник. Смажити ще хвилину.
4. Додати решту овочів і готувати приблизно 1 годину на слабкому вогні під кришкою.
5. Збільшити вогонь і готувати 3 хвилини до рум`яної скоринки.
6. Додати сіль, перець.
7. Подавати зі сметаною.
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...