Домляма – це надзвичайно смачна страва узбецької національної кухні. Готується вона на основі м`яса, грибів та овочів, які нарізають достатньо великими шматками і тушкують обов`язково у казані. Звісно, що у домашніх умовах таким способом не приготуєш, тому важливо обирати посуд з товстим дном для того, щоб страва вийшла такою ж насиченою та пікантною. Рецептом домлями поділилася фудблогерка Катя (katyamull) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Овочі та м`ясо порізати середніми шматками.
2. М`ясо обсмажити до рум`яної скоринки в каструлі з товстим дном.
3. Додати цибулю та часник. Смажити ще хвилину.
4. Додати решту овочів і готувати приблизно 1 годину на слабкому вогні під кришкою.
5. Збільшити вогонь і готувати 3 хвилини до рум`яної скоринки.
6. Додати сіль, перець.
7. Подавати зі сметаною.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...