Неймовірно смачні: Бабусин рецепт баклажанів з перцем на зиму

Ця закуска відрізняється ніжним смаком, оскільки до її складу не входять гострі приправи і овочі. Саме тому ви можете подати її до будь-якого столу і будете впевнені, що вона сподобається всім гостям. Попередньо, баклажани треба витримати в солі або солоній воді, щоб прибрати гіркоту, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Салат з перцю і баклажанів на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 кг.
  • Перець болгарський - 12 шт.
  • Томатна паста - 800 г.
  • Часник - 150 г.
  • Масло рослинне — 1 ст.
  • Оцет 9%- 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Петрушка (зелень)- за смаком

Приготування:

  1. Розбавляємо томатну пасту водою до отримання 3 л соку. Додаємо в сік, рослинну олію, цукор, сіль і оцет.
  2. Нарізаємо баклажани з шкіркою, півколами, перець соломкою, часник ріжемо на дрібні шматочки.
  3. Складаємо овочі в томатний сік і тушкуємо їх на дуже повільному вогні близько 30 хвилин до готовності.
  4. Розкладаємо отриманий салат по банкам і консервуємо звичайним способом.

Приємного апетиту!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...