Неймовірно смачні: Бабусин рецепт баклажанів з перцем на зиму

Ця закуска відрізняється ніжним смаком, оскільки до її складу не входять гострі приправи і овочі. Саме тому ви можете подати її до будь-якого столу і будете впевнені, що вона сподобається всім гостям. Попередньо, баклажани треба витримати в солі або солоній воді, щоб прибрати гіркоту, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Салат з перцю і баклажанів на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 кг.
  • Перець болгарський - 12 шт.
  • Томатна паста - 800 г.
  • Часник - 150 г.
  • Масло рослинне — 1 ст.
  • Оцет 9%- 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Петрушка (зелень)- за смаком

Приготування:

  1. Розбавляємо томатну пасту водою до отримання 3 л соку. Додаємо в сік, рослинну олію, цукор, сіль і оцет.
  2. Нарізаємо баклажани з шкіркою, півколами, перець соломкою, часник ріжемо на дрібні шматочки.
  3. Складаємо овочі в томатний сік і тушкуємо їх на дуже повільному вогні близько 30 хвилин до готовності.
  4. Розкладаємо отриманий салат по банкам і консервуємо звичайним способом.

Приємного апетиту!

Молоко не для всіх: Кому варто відмовитися від цього продукту

середа, 12 листопад 2025, 8:15

Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...

Це може здивувати! Несподівані причини, чому банани треба їсти перед сном

вівторок, 11 листопад 2025, 7:44

Банани, як стверджують кардіологи, завдяки вмісту калію допомогають контролювати гіпертонію. Калій знижує вплив натрію на організм та зменшує напругу в стінках кровоносних судин, передають Патріоти України. А ще цей фрукт завдяки триптофану та мінерала...