Неймовірно смачні: Бабусин рецепт баклажанів з перцем на зиму

Ця закуска відрізняється ніжним смаком, оскільки до її складу не входять гострі приправи і овочі. Саме тому ви можете подати її до будь-якого столу і будете впевнені, що вона сподобається всім гостям. Попередньо, баклажани треба витримати в солі або солоній воді, щоб прибрати гіркоту, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Салат з перцю і баклажанів на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 кг.
  • Перець болгарський - 12 шт.
  • Томатна паста - 800 г.
  • Часник - 150 г.
  • Масло рослинне — 1 ст.
  • Оцет 9%- 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Петрушка (зелень)- за смаком

Приготування:

  1. Розбавляємо томатну пасту водою до отримання 3 л соку. Додаємо в сік, рослинну олію, цукор, сіль і оцет.
  2. Нарізаємо баклажани з шкіркою, півколами, перець соломкою, часник ріжемо на дрібні шматочки.
  3. Складаємо овочі в томатний сік і тушкуємо їх на дуже повільному вогні близько 30 хвилин до готовності.
  4. Розкладаємо отриманий салат по банкам і консервуємо звичайним способом.

Приємного апетиту!

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

середа, 14 травень 2025, 18:13

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...

Є секрет! Що досвідчені господині додають до дерунів, щоб вони не чорніли

середа, 14 травень 2025, 17:13

Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною, передають Патріоти України. За естетику дерунів відповідає колір...