Ця закуска відрізняється ніжним смаком, оскільки до її складу не входять гострі приправи і овочі. Саме тому ви можете подати її до будь-якого столу і будете впевнені, що вона сподобається всім гостям. Попередньо, баклажани треба витримати в солі або солоній воді, щоб прибрати гіркоту, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Салат з перцю і баклажанів на зиму
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...