Неймовірно смачні: Бабусин рецепт баклажанів з перцем на зиму

Ця закуска відрізняється ніжним смаком, оскільки до її складу не входять гострі приправи і овочі. Саме тому ви можете подати її до будь-якого столу і будете впевнені, що вона сподобається всім гостям. Попередньо, баклажани треба витримати в солі або солоній воді, щоб прибрати гіркоту, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Салат з перцю і баклажанів на зиму

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 кг.
  • Перець болгарський - 12 шт.
  • Томатна паста - 800 г.
  • Часник - 150 г.
  • Масло рослинне — 1 ст.
  • Оцет 9%- 2 ст. л.
  • Цукор - 2 ст.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Петрушка (зелень)- за смаком

Приготування:

  1. Розбавляємо томатну пасту водою до отримання 3 л соку. Додаємо в сік, рослинну олію, цукор, сіль і оцет.
  2. Нарізаємо баклажани з шкіркою, півколами, перець соломкою, часник ріжемо на дрібні шматочки.
  3. Складаємо овочі в томатний сік і тушкуємо їх на дуже повільному вогні близько 30 хвилин до готовності.
  4. Розкладаємо отриманий салат по банкам і консервуємо звичайним способом.

Приємного апетиту!

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.