Рогалики на смальці - це дуже старий рецепт, проте він не втрачає актуальності й тепер, адже через війну не у всіх є можливість готувати вишукані десерти, передають Патріоти України.
Тут не потрібно ні яєць, ні цукру, ні розпушувача. Тісто виходить еластичне, з яким неймовірно приємно працювати, каже кулінарка Ольга Дума.
Інгредієнти:Для начинки:
- 200 г смальцю;
- 200 г сметани;
- 400−450 г борошна.
Приготування:
- 400 г вишень,
- дуже смачно виходить з горіховою начинкою.
Смалець з борошном перетерти руками у крихту. Додати сметану, за потреби додати ще борошна. Тісто має бути м'яким і еластичним. Загорнути його у харчову плівку і залишити у холодильнику мінімум на 2 год, можна на ніч.
Розділити тісто на 3−4 частини. Розкачати тонко, з кожної частини зробіть 8 рогаликів. Випікати 25 хвилин при температурі 180 градусів. Ще гарячими обваляти у цукровій пудрі.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...