Неймовірно смачні міні-бутерброди з хрусткою скоринкою - простий рецепт

Готуємо смачну та дуже зручну закуску. Всі господині люблять дивувати гостей різноманітним столом, передають Патріоти України.

Ці міні-бутерброди точно припадуть до душі. Ніжна начинка з хрусткою скоринкою чудово поєднуються з першими та другими стравами. Ще такі бутерброди називають міні-піца, тому що їх дуже люблять дітки.

Рецепт бутербродів на швидку руку

Вам потрібно:

  • Борошно - 400 гр
  • Дріжджі - 1 пакетик
  • Тепла вода - 300 мл
  • Вершкове масло - 50 гр
  • Тепле молоко - 100 мл
  • Цукор - 1,5 ч. л
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Кетчуп дитячий
  • Сир - сулугуні, моцарелла
  • Дитячі сосиски
  • Мариновані огірки

У чистій та глибокій мисці з'єднати воду, молоко, цукор та дріжджі. Добре перемішати та накрити харчовою плівкою на 5 хвилин.

Вершкове масло обов'язково має бути кімнатної температури.

Додаємо до води з молоком вершкове масло, далі просіяне борошно та сіль.

Вимішувати тісто на міні-піцу приблизно 10 хвилин, воно повинно приставати до рук.

Руки змастити олією, викладаємо на рівну поверхню тісто, і замішуємо ще 2 хвилини.

Скачати в кульку, перекласти в миску тісто, накрити харчовою плівкою і прибрати тісто в тепле місце на 30 хвилин.

Поки тісто відпочиває готуємо начинку.

Порізати дитячі сосиски на невеликі кружечки, огірки можна потерти на крупній тертці.

Сир сулугуні та моцарелу натерти на дрібній тертці.

Готове тісто розділити на 10 частин та сформувати міні-кульки.

Кожну кульку розкачати, змастити кетчупом або соусом, перекласти сосиски, огірки, посипати сиром.

Розігріти духовку на 180 градусів, застелити деко пергаментним папером, перекласти міні-бутерброди.

Відправляємо випікатися на 18-20 хвилин. Після приготування міні-бутербродів посипати зеленню та подавати гарячими.

А ви це знали? Як використовують мінеральну воду при приготуванні окрошки на кефірі

п’ятниця, 30 травень 2025, 7:12

Один із численних рецептів окрошки показує, що готують цю освіжаючу страву на звичайному кефірі та мінералці. Рецептура не має радикальної відмінності від приготування окрошки на рибному бульйоні із щуки, квасі або сметані з водою – можна кришити в кас...

Все просто! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 30 травень 2025, 6:10

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...