Смажений сир – це традиційна страва чеської та словацької кухні, яка закохає кожного своїм смаком. Для її приготування не треба незвичних інгредієнтів чи кулінарної майстерності, що додає їй популярності, зазначають Патріоти України.
Смак сиру в панірувальних сухарях настільки вражає, що страва завоювала популярність у всій Європі. Доволі часто смажений сир навіть подають як додаток до гарніру.
Час: 30 хвилин
Порцій: 2
Інгредієнти
Приготування
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...