
Сьогодні приготуємо картоплю по-селянськи. Ця неймовірна страва, сподобається всім без винятку. Картопля по цьому рецепту вийде дуже смачною і ніжною. Головною особливістю цієї страви послужить часниковий соус, який не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.
Для картоплі:
Часниковий соус:
1) Змішуємо сир пармезан, чебрець, розмарин (сухі для того щоб не згоріли під час обсмажування), гранульований часник, трохи солі, куркуму і чорний мелений перець.


2) Розрізаємо картоплю на дольки і поливаємо соняшниковою або оливковою олією, добре перемішуємо.

3) Перемішуємо картоплю з паніруванням і викладаємо на деко і відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 35-40 хвилин.

Приготування соусу: змішуємо 3 столові ложки майонезу, часник, кріп і трохи гірчиці.
Смачна картопля по-селянськи готова. Картопля вийшла смачна і хрустка. Відмінного вам дня і гарного настрою!
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...