Неймовірно смачно! Картопля по селянськи в духовці

Сьогодні приготуємо картоплю по-селянськи. Ця неймовірна страва, сподобається всім без винятку. Картопля по цьому рецепту вийде дуже смачною і ніжною. Головною особливістю цієї страви послужить часниковий соус, який не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

Для картоплі:

  • картопля
  • гранульований часник
  • орегано
  • чебрець
  • базилік
  • розмарин
  • куркума
  • сир пармезан для панірування 80-100грамм
  • сіль
  • соняшникова або оливкова олія

Часниковий соус:

  • майонез
  • часник
  • кріп
  • сіль і перець по-смаку

Приготування картоплі:

1) Змішуємо сир пармезан, чебрець, розмарин (сухі для того щоб не згоріли під час обсмажування), гранульований часник, трохи солі, куркуму і чорний мелений перець.

2) Розрізаємо картоплю на дольки і поливаємо соняшниковою або оливковою олією, добре перемішуємо.

3) Перемішуємо картоплю з паніруванням і викладаємо на деко і відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 35-40 хвилин.

Приготування соусу: змішуємо 3 столові ложки майонезу, часник, кріп і трохи гірчиці.

Смачна картопля по-селянськи готова. Картопля вийшла смачна і хрустка. Відмінного вам дня і гарного настрою!

Можна сміливо їсти, коли худнете! Які продукти практично не містять калорій

четвер, 5 червень 2025, 18:38

Продукти, що практично не містять калорій (часто називають "негативно калорійними", хоча це не зовсім науково), зазвичай мають дуже низьку енергетичну цінність і складаються переважно з води, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Ос...

А ви це знали? Яку помилку роблять господині при замочуванні хлібу для котлет

четвер, 5 червень 2025, 18:09

У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України. А якщо пропустити свіжий...