Сьогодні приготуємо картоплю по-селянськи. Ця неймовірна страва, сподобається всім без винятку. Картопля по цьому рецепту вийде дуже смачною і ніжною. Головною особливістю цієї страви послужить часниковий соус, який не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.
Для картоплі:
Часниковий соус:
1) Змішуємо сир пармезан, чебрець, розмарин (сухі для того щоб не згоріли під час обсмажування), гранульований часник, трохи солі, куркуму і чорний мелений перець.
2) Розрізаємо картоплю на дольки і поливаємо соняшниковою або оливковою олією, добре перемішуємо.
3) Перемішуємо картоплю з паніруванням і викладаємо на деко і відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 35-40 хвилин.
Приготування соусу: змішуємо 3 столові ложки майонезу, часник, кріп і трохи гірчиці.
Смачна картопля по-селянськи готова. Картопля вийшла смачна і хрустка. Відмінного вам дня і гарного настрою!
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...