Сьогодні приготуємо картоплю по-селянськи. Ця неймовірна страва, сподобається всім без винятку. Картопля по цьому рецепту вийде дуже смачною і ніжною. Головною особливістю цієї страви послужить часниковий соус, який не залишить нікого байдужим, зазначають Патріоти України.
Для картоплі:
Часниковий соус:
1) Змішуємо сир пармезан, чебрець, розмарин (сухі для того щоб не згоріли під час обсмажування), гранульований часник, трохи солі, куркуму і чорний мелений перець.
2) Розрізаємо картоплю на дольки і поливаємо соняшниковою або оливковою олією, добре перемішуємо.
3) Перемішуємо картоплю з паніруванням і викладаємо на деко і відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 35-40 хвилин.
Приготування соусу: змішуємо 3 столові ложки майонезу, часник, кріп і трохи гірчиці.
Смачна картопля по-селянськи готова. Картопля вийшла смачна і хрустка. Відмінного вам дня і гарного настрою!
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...