Картопляні деруни з сиром на сковороді - цей рецепт свого роду фьюжн. З сиром страва стає більш калорійною, живильною і смачною! Для цього рецепта можна використовувати будь-який твердий сир на ваш смак, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Сир натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити і також натерти на тертці.
В даному рецепті використовується пармезан, однак ви можете замінити його будь-яким доступним сиром твердих сортів.
Очищену картоплю натерти на дрібній тертці і злегка віджати, зайву рідину злити.
Звичайно, для подрібнення можна скористатися комбайном, проте саме ручна терка дає необхідну текстуру готовим драниками.
Змішати тертий сир, цибулю і картоплю. Посолити і поперчити за смаком. Регулюйте кількість солі виходячи зі ступеня солоності сиру.
В отриману суміш розбиваємо одне яйце, гарненько перемішуємо.
Додаємо 3 ст. л. борошна з гіркою, замішуємо тісто.
У вас повинно вийти досить густе по консистенції тісто.
На розігріту сковороду наливаємо рослинну олію, так щоб дно було вкрите повністю. Столовою ложкою викладаємо тісто, при необхідності вирівнюючи поверхню дерунів.
Деруни з сиром обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Готові картопляні деруни подавати зі сметаною, поки вони не охололи.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...