Неймовірно смачно! Рецепт соковитого запеченого м’ясного рулету з яйцем

Такий рулет - справжня смакота, передають Патріоти України.

Список продуктів:

  • 350 грам свинячого фаршу
  • одна цибулина
  • зубчик часнику
  • яйця – дві одиниці
  • перець і сіль – на свій смак.

В першу чергу необхідно підготувати всі продукти. Сьогодні у мене свинячий фарш, але можна використовувати будь-який інший, який любите. Цибулю подрібнюємо якомога дрібніше. Для приготування інших страв я використовую блендер або м’ясорубку, тоді цибуля зовсім не помітна в фарші, а присутній тільки його аромат. Але в даному випадку, рулет буде смачніше, якщо в нього будуть потрапляти шматочки цибулі.

Підмішуємо до фаршу цибулю і подрібнений часник, сіль і перець. Беремо лист фольги і розподіляємо по ньому фарш прямокутником, товщина якого повинна приблизно складати один сантиметр. Зварені круто яйця викладаємо на середину викладеного фаршу. Потім звертаємо все в формі рулету.

Випікаємо страву у фользі протягом 20-25 хвилин. Щоб рулет мав гарну скоринку потрібно розвернути фольгу за 8-10 хвилин до вимкнення духовки.

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...

Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

вівторок, 1 квітень 2025, 17:15

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...