Неймовірно смачно! Рецепт соковитого запеченого м’ясного рулету з яйцем

Такий рулет - справжня смакота, передають Патріоти України.

Список продуктів:

  • 350 грам свинячого фаршу
  • одна цибулина
  • зубчик часнику
  • яйця – дві одиниці
  • перець і сіль – на свій смак.

В першу чергу необхідно підготувати всі продукти. Сьогодні у мене свинячий фарш, але можна використовувати будь-який інший, який любите. Цибулю подрібнюємо якомога дрібніше. Для приготування інших страв я використовую блендер або м’ясорубку, тоді цибуля зовсім не помітна в фарші, а присутній тільки його аромат. Але в даному випадку, рулет буде смачніше, якщо в нього будуть потрапляти шматочки цибулі.

Підмішуємо до фаршу цибулю і подрібнений часник, сіль і перець. Беремо лист фольги і розподіляємо по ньому фарш прямокутником, товщина якого повинна приблизно складати один сантиметр. Зварені круто яйця викладаємо на середину викладеного фаршу. Потім звертаємо все в формі рулету.

Випікаємо страву у фользі протягом 20-25 хвилин. Щоб рулет мав гарну скоринку потрібно розвернути фольгу за 8-10 хвилин до вимкнення духовки.

Як приготувати високі та пишні сирники: ТОП-5 кулінарних хитрощів

вівторок, 13 травень 2025, 8:10

Сирники — вони бажана солодка страва на столі у будній чи вихідний день. І критеріями їх якості є пишність та висота. Не завжди виходять саме такі, як хотілося б. Є кілька кулінарних хитрощів, які допоможуть раз і назавжди вирішити питання вдалих сирни...

Розставлено крапки над "і": Чи можна пити каву натщесерце

вівторок, 13 травень 2025, 7:22

Видання Real Simple надало практичні поради та надало корисну інформацію, щоб дати відповідь на всі питання стосовно кави натщесерце, яке щодня хвилює тисячі людей, передають Патріоти України. Попри переваги, вживання кави на порожній шлунок — не завжд...