Неймовірно смачно! Рецепт соковитого запеченого м’ясного рулету з яйцем

Такий рулет - справжня смакота, передають Патріоти України.

Список продуктів:

  • 350 грам свинячого фаршу
  • одна цибулина
  • зубчик часнику
  • яйця – дві одиниці
  • перець і сіль – на свій смак.

В першу чергу необхідно підготувати всі продукти. Сьогодні у мене свинячий фарш, але можна використовувати будь-який інший, який любите. Цибулю подрібнюємо якомога дрібніше. Для приготування інших страв я використовую блендер або м’ясорубку, тоді цибуля зовсім не помітна в фарші, а присутній тільки його аромат. Але в даному випадку, рулет буде смачніше, якщо в нього будуть потрапляти шматочки цибулі.

Підмішуємо до фаршу цибулю і подрібнений часник, сіль і перець. Беремо лист фольги і розподіляємо по ньому фарш прямокутником, товщина якого повинна приблизно складати один сантиметр. Зварені круто яйця викладаємо на середину викладеного фаршу. Потім звертаємо все в формі рулету.

Випікаємо страву у фользі протягом 20-25 хвилин. Щоб рулет мав гарну скоринку потрібно розвернути фольгу за 8-10 хвилин до вимкнення духовки.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...