- 350 грам свинячого фаршу
- одна цибулина
- зубчик часнику
- яйця – дві одиниці
- перець і сіль – на свій смак.
В першу чергу необхідно підготувати всі продукти. Сьогодні у мене свинячий фарш, але можна використовувати будь-який інший, який любите. Цибулю подрібнюємо якомога дрібніше. Для приготування інших страв я використовую блендер або м’ясорубку, тоді цибуля зовсім не помітна в фарші, а присутній тільки його аромат. Але в даному випадку, рулет буде смачніше, якщо в нього будуть потрапляти шматочки цибулі.
Підмішуємо до фаршу цибулю і подрібнений часник, сіль і перець. Беремо лист фольги і розподіляємо по ньому фарш прямокутником, товщина якого повинна приблизно складати один сантиметр. Зварені круто яйця викладаємо на середину викладеного фаршу. Потім звертаємо все в формі рулету.
Випікаємо страву у фользі протягом 20-25 хвилин. Щоб рулет мав гарну скоринку потрібно розвернути фольгу за 8-10 хвилин до вимкнення духовки.