Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, радять Патріоти України.
Рецепт смаженої капусти
Час: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.
На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.
Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу. Смачного!
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...