Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, радять Патріоти України.
Рецепт смаженої капусти
Час: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.
На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.
Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу. Смачного!
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...