Неймовірно смачно: Рецепт смаженої капусти з беконом

Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, радять Патріоти України.

Рецепт смаженої капусти

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.
  2. На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
  3. Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.
  4. Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
  5. Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу. Смачного!

Ви точно це їли! Названо найнебезпечніші види м'яса, від яких потрібно відмовитися

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 17:50

М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...

Ці продукти краще не їсти на вечерю - вони заважають спати й підвищують тиск

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:45

Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...