Смажена капуста з беконом готується залічені хвилини. Вона чудово пасує до гарніру з картоплі, гречки чи рису, або може бути самостійною стравою, радять Патріоти України.
Рецепт смаженої капусти
Час: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте бекон кубиками та обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до хрусткої скоринки. Перекладіть шумівкою бекон на тарілку.
На сковорідці, де обсмажувався бекон, обсмажте нарізану кубиками цибулю. Через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
Додайте нарізану довільними шматочками капусту і тушкуйте ще 8 хвилин, періодично помішуючи.
Присмачте все бульйоном, цибульною пудрою, часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
Наприкінці додайте бекон до капусти, щоб він прогрівся, і подавайте до столу. Смачного!
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...