
Дієтологи давно твердять про те, що червоне м'ясо шкідливе для організму, а ось курка, індичка або кролик - вдала альтернатива. З м'яса маленької тварини виходять легкі, ніжні, але ситні страви. Патріоти України пропонують вам почати із класичного рецепту.
Кролячу тушку помити, осушити, нарізати невеликими порціями. Посолити, поперчити, перемішати. Лук очистити і дрібно нарізати. Часник подрібнити в часничниці. Кожен шматочок кролика обваляти в борошні.
Розігріти на сковороді олію, викласти м'ясо і обсмажити з усіх боків 5-7 хвилин. Взяти казанок і готове м'ясо скласти в нього.
Викласти цибулю на сковороду, обсмажити, помішуючи. Потім вилити дві склянки холодної кип'яченої води і перемішати. Залити цією сумішшю м'ясо, накрити кришкою і тушкувати 30-40 хвилин. Додати лавровий лист, сметану, долити води так, щоб соус повністю покривав м'ясо. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник і настоювати страву перед подачею 10-15 хвилин.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....