Дієтологи давно твердять про те, що червоне м'ясо шкідливе для організму, а ось курка, індичка або кролик - вдала альтернатива. З м'яса маленької тварини виходять легкі, ніжні, але ситні страви. Патріоти України пропонують вам почати із класичного рецепту.
Кролячу тушку помити, осушити, нарізати невеликими порціями. Посолити, поперчити, перемішати. Лук очистити і дрібно нарізати. Часник подрібнити в часничниці. Кожен шматочок кролика обваляти в борошні.
Розігріти на сковороді олію, викласти м'ясо і обсмажити з усіх боків 5-7 хвилин. Взяти казанок і готове м'ясо скласти в нього.
Викласти цибулю на сковороду, обсмажити, помішуючи. Потім вилити дві склянки холодної кип'яченої води і перемішати. Залити цією сумішшю м'ясо, накрити кришкою і тушкувати 30-40 хвилин. Додати лавровий лист, сметану, долити води так, щоб соус повністю покривав м'ясо. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник і настоювати страву перед подачею 10-15 хвилин.
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...