Неймовірний торт на Новий рік за 30 хвилин - унікальний рецепт "Медовика" з одним секретним інгредієнтом

Новий рік 2023 потрібно зустрічати з легкими стравами і солодкими частуваннями. У рік Кролика радимо приготувати швидкий рецепт торта Медовик, передають Патріоти України.

Такий рецепт торта на Новий рік 2023 сподобатися навіть тим, хто не ласун. Медовик за таким рецептом виходить ніжним, коржі хрусткими, а крем повітряним. Секрет рецепта Медовика полягає в меді та лимоні.

Торт на Новий рік 2023 Медовик - рецепт

Вам потрібно:

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2-3 шт
  • Цукор -5 столових ложок
  • Мед - 3 столові ложки
  • Сода - 1 чайна ложка
  • Лимон
  • Сметана - 500 гр
  • Ванілін
  • Ванільний цукор
  • Горіхи

Тісто для Медовика готувати дуже просто.

Змішати борошно, цукор, соду погасити лимоном, додати ванільний цукор, 3 яйця і все акуратно збити міксером або кухонним комбайном.

Влити мед та знову перемішати.

Додати в тісто пару крапель лимонного соку.

Форму для запікання застелити пергаментним папером.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати медовий корж 20 хвилин.

Дати охолонути Медовику і розрізати на 3-4 коржа.

В цей час готуємо крем для Медовика.

Збийте сметану з цукром і ванільним цукром до густоти.

Подрібнити горіхи і додати до крему.

Зібрати Медовик рясно промащуючи коржі сметанним кремом.

Кава натщесерце: Як вона впливає на ваш кишківник - наукове пояснення

середа, 13 серпень 2025, 18:12

Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...

Все просто! Як приготувати рис, щоб він був ще смачнішим

середа, 13 серпень 2025, 17:45

Ваш рис може мати значно кращий смак, якщо ви під час його приготування виконаєте один простий крок, який займає лише 15 секунд, передають Патріоти України. Марк Біттман, відомий кулінарний автор і колумніст New York Times, розкрив просту пораду, яка м...