Неймовірний торт на Новий рік за 30 хвилин - унікальний рецепт "Медовика" з одним секретним інгредієнтом

Новий рік 2023 потрібно зустрічати з легкими стравами і солодкими частуваннями. У рік Кролика радимо приготувати швидкий рецепт торта Медовик, передають Патріоти України.

Такий рецепт торта на Новий рік 2023 сподобатися навіть тим, хто не ласун. Медовик за таким рецептом виходить ніжним, коржі хрусткими, а крем повітряним. Секрет рецепта Медовика полягає в меді та лимоні.

Торт на Новий рік 2023 Медовик - рецепт

Вам потрібно:

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2-3 шт
  • Цукор -5 столових ложок
  • Мед - 3 столові ложки
  • Сода - 1 чайна ложка
  • Лимон
  • Сметана - 500 гр
  • Ванілін
  • Ванільний цукор
  • Горіхи

Тісто для Медовика готувати дуже просто.

Змішати борошно, цукор, соду погасити лимоном, додати ванільний цукор, 3 яйця і все акуратно збити міксером або кухонним комбайном.

Влити мед та знову перемішати.

Додати в тісто пару крапель лимонного соку.

Форму для запікання застелити пергаментним папером.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати медовий корж 20 хвилин.

Дати охолонути Медовику і розрізати на 3-4 коржа.

В цей час готуємо крем для Медовика.

Збийте сметану з цукром і ванільним цукром до густоти.

Подрібнити горіхи і додати до крему.

Зібрати Медовик рясно промащуючи коржі сметанним кремом.

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...