Неймовірний торт на Новий рік за 30 хвилин - унікальний рецепт "Медовика" з одним секретним інгредієнтом

Новий рік 2023 потрібно зустрічати з легкими стравами і солодкими частуваннями. У рік Кролика радимо приготувати швидкий рецепт торта Медовик, передають Патріоти України.

Такий рецепт торта на Новий рік 2023 сподобатися навіть тим, хто не ласун. Медовик за таким рецептом виходить ніжним, коржі хрусткими, а крем повітряним. Секрет рецепта Медовика полягає в меді та лимоні.

Торт на Новий рік 2023 Медовик - рецепт

Вам потрібно:

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2-3 шт
  • Цукор -5 столових ложок
  • Мед - 3 столові ложки
  • Сода - 1 чайна ложка
  • Лимон
  • Сметана - 500 гр
  • Ванілін
  • Ванільний цукор
  • Горіхи

Тісто для Медовика готувати дуже просто.

Змішати борошно, цукор, соду погасити лимоном, додати ванільний цукор, 3 яйця і все акуратно збити міксером або кухонним комбайном.

Влити мед та знову перемішати.

Додати в тісто пару крапель лимонного соку.

Форму для запікання застелити пергаментним папером.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати медовий корж 20 хвилин.

Дати охолонути Медовику і розрізати на 3-4 коржа.

В цей час готуємо крем для Медовика.

Збийте сметану з цукром і ванільним цукром до густоти.

Подрібнити горіхи і додати до крему.

Зібрати Медовик рясно промащуючи коржі сметанним кремом.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...