Неймовірний торт на Новий рік за 30 хвилин - унікальний рецепт "Медовика" з одним секретним інгредієнтом

Новий рік 2023 потрібно зустрічати з легкими стравами і солодкими частуваннями. У рік Кролика радимо приготувати швидкий рецепт торта Медовик, передають Патріоти України.

Такий рецепт торта на Новий рік 2023 сподобатися навіть тим, хто не ласун. Медовик за таким рецептом виходить ніжним, коржі хрусткими, а крем повітряним. Секрет рецепта Медовика полягає в меді та лимоні.

Торт на Новий рік 2023 Медовик - рецепт

Вам потрібно:

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2-3 шт
  • Цукор -5 столових ложок
  • Мед - 3 столові ложки
  • Сода - 1 чайна ложка
  • Лимон
  • Сметана - 500 гр
  • Ванілін
  • Ванільний цукор
  • Горіхи

Тісто для Медовика готувати дуже просто.

Змішати борошно, цукор, соду погасити лимоном, додати ванільний цукор, 3 яйця і все акуратно збити міксером або кухонним комбайном.

Влити мед та знову перемішати.

Додати в тісто пару крапель лимонного соку.

Форму для запікання застелити пергаментним папером.

Розігріти духовку до 180 градусів і випікати медовий корж 20 хвилин.

Дати охолонути Медовику і розрізати на 3-4 коржа.

В цей час готуємо крем для Медовика.

Збийте сметану з цукром і ванільним цукром до густоти.

Подрібнити горіхи і додати до крему.

Зібрати Медовик рясно промащуючи коржі сметанним кремом.

Діти будуть у захваті! Смачний декор для паски з трьох інгредієнтів

вівторок, 15 квітень 2025, 12:30

Краса паски багато в чому залежить від декору, тому потрібно продумати його до деталей. Не обов'язково купувати декор у магазині. Його можна приготувати самостійно. Робиться це швидко та просто. Такий декор сам по собі смачний. Форми можуть бути різним...

А ви це знали? З якими продуктами не можна пити кави

вівторок, 15 квітень 2025, 11:15

Кава – популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України. Ч...