Це просто ідеальна випічка, передають Патріоти України.
Складові:
Процес приготування
Спочатку приготуємо сметанний крем: сметану збиваємо міксером з цукром і ваніліном.
Ізюм розпарюємо, промиваємою і обсушуємо. Банани нарізаємо тонкими кружечками.
Торт збираємо в рознімній формі. У формі укладаємо шарами печиво, на нього викладаємою сметанний крем, посипаємо злегка родзинками і викладаємо ряд кружечків банана. Шари повторити 4 рази. Верхнім шаром повинен бути сметанний крем.
Відправляємо торт в холодильник на ніч. Можна ще зверху затягнути його харчовою плівкою, щоб торт просочився краще.
Вранці зняти роз’ємну форму, лопаткою розрівняти сметанний крем по боковинам торта.
Верх і боки торта обсипати натертим на тертці шоколадом. Смачного!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...