Неприємний запах зникне! Ось що потрібно зробити з печінкою перед приготуванням

Після застосування нехитрого трюку залишиться лише дочекатися подачі улюбленої страви. Страви з печінки корисні, але через аромат, який подобається далеко не всім, її відмовляються їсти не лише діти, а й дорослі. Однак досвідчені господині знають хитрість, за допомогою якої, проблему вирішити дуже просто, передають Патріоти України.

Як прибрати неприємний запах

Для початку необхідно приготувати розчин. У миску заливають літр холодної води. А потім додають в рідину столову ложку гірчичного порошку. Розчин перемішують, а потім у нього кладуть печінку. Інгредієнт перед приготуванням вимочують дві години.

Якщо запах дуже сильний, час можна збільшити. Після вимочування печінку промивають звичайною водою та переходять до приготування страви.

Є ще один спосіб, як усунути неприємний запах печінки. У мисці змішують молоко та воду (1:1). Печінку ріжуть на невеликі шматочки і поміщають у рідину. Вимочують 60 хв., а потім готують ще раз такий самий розчин і вимочують печінку приблизно ще годину.

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...