
Обов'язково спробуйте заготувати помідори з виноградом, зазначають Патріоти України. Ось, власне, сам рецепт:
Склад
на 3х літрову банку:
6 ст.л. цукру,
3 ст.л. солі,
1 ч.л. оцту 70%,
спеції за смаком,
перекладаємо помідори виноградом.
Залити окропом і дати постояти під кришкою 15-20 хвилин; акуратно злити отриманий маринад, прокип'ятити його і знову залити ним же помідори.
Закатати кришки; зберігати в темному, нежаркому місці (а краще, в підвалі або прохолодній коморі). Можна виноград зі свого саду - маленький круглий синій, і прямо гронами.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...