Обов'язково спробуйте заготувати помідори з виноградом, зазначають Патріоти України. Ось, власне, сам рецепт:
Склад
на 3х літрову банку:
6 ст.л. цукру,
3 ст.л. солі,
1 ч.л. оцту 70%,
спеції за смаком,
перекладаємо помідори виноградом.
Залити окропом і дати постояти під кришкою 15-20 хвилин; акуратно злити отриманий маринад, прокип'ятити його і знову залити ним же помідори.
Закатати кришки; зберігати в темному, нежаркому місці (а краще, в підвалі або прохолодній коморі). Можна виноград зі свого саду - маленький круглий синій, і прямо гронами.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...