Ніжна курочка, запечена з пікантною ковбаскою, має неймовірний смак та прикрасить будь-який стіл. Запах страви, що віє з печі, просто божественний, зазначають Патріоти України.
Суміш курки, червоної цибулі, картоплі та чорізо конфі в духовці стало чудовим поєднанням продуктів. Страва доповнена олією та бальзамічним оцтом для карамелізованого відтінку. Смачний рецепт, приготований за 10 хвилин, по-дитячому простий, але смак страви здивує навіть вибагливих кулінарів.
Час: 1,5 години
Порцій: 6
Інгредієнти:
Приготування:
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...