Тільки на перший погляд може здатися, що картопляні сирники — це метушня та клопіт, через що страва не підходить для сніданку. Насправді немає нічого простішого, адже для основи підійде вчорашнє картопляне пюре. Щоправда, доведеться приготувати ще соус, але це не довго, передають Патріоти України.
Якщо немає пюре, варимо картоплю і готуємо звичайнісіньке пюре.
Беремо окрему миску і змішуємо в ній сир і яйця.
По готовності змішуємо разом картопляне пюре та яєчно-творожну масу до однорідного стану.
У фіналі дрібно ріжемо кріп і додаємо в картоплю, а потім сіль, перець та спеції.
Перемішуємо, формуємо сирники, паніруємо їх у борошні, розігріваємо сковороду з олією і починаємо смажити під закритою кришкою.
До столу подаємо зі сметаною, часниковим або грибним соусом.
Смачного!
Важко знайти людину, яка встоїть перед апетитним ароматом смаженої картоплі. Ця страва не найскладніша в приготуванні, але її дуже легко зіпсувати або зробити не смачною, якщо не врахувати декілька нюансів готування, передають Патріоти України. Про які...
Обожнюєте тоненьке тісто у піці, що подають у кафе? Тоді цей рецепт вам точно сподобається. Не тільки піцу, а й пиріжки чи рулети можна готувати – універсальне та просте в приготуванні, передають Патріоти України. Для тіста треба взяти:. 600 г просіяно...