Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають Патріоти України.
Котлети точно не будуть сухими чи жорсткими на смак. А весь секрет полягає в яблуці. так, саме його потрібно взяти. Найкращий результат, якщо взяти кисло-солодкі яблука.
Досвідчені кулінари рекомендують котлети попередньо обсмажувати, а потім ставити в духовку на запікання. На сковороді котлети повинні бути до появи скоринки, а потім вже треба довести до готовності в духовці.
Тепер черга яблук. Наріжте їх скибками. Викладіть на дно форми. Тепер викладіть котлети на яблучну подушку. Саме завдяки цьому лайфхаку котлети будуть соковиті та отримають приємний присмак. Апетитно та досить незвично. Смачного!
Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...