Незвично, але ефективно! Цей фрукт зробить котлети соковитішими

Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають Патріоти України.

Подробиці

Котлети точно не будуть сухими чи жорсткими на смак. А весь секрет полягає в яблуці. так, саме його потрібно взяти. Найкращий результат, якщо взяти кисло-солодкі яблука.

Досвідчені кулінари рекомендують котлети попередньо обсмажувати, а потім ставити в духовку на запікання. На сковороді котлети повинні бути до появи скоринки, а потім вже треба довести до готовності в духовці.

Тепер черга яблук. Наріжте їх скибками. Викладіть на дно форми. Тепер викладіть котлети на яблучну подушку. Саме завдяки цьому лайфхаку котлети будуть соковиті та отримають приємний присмак. Апетитно та досить незвично. Смачного!

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари додають у тісто сметану

неділя, 20 жовтень 2024, 17:13

Не кожна господиня може похвалитися тим, що у неї виходять чудові пироги та інші види випічки, передають Патріоти України. Адже кондитерська справа є одним із найскладніших видів кулінарії. Усього одна помилка в рецепті може призвести до того, що страв...

Незвично, але ефективно! Цей фрукт зробить котлети соковитішими

неділя, 20 жовтень 2024, 13:05

Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають П...