
Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають Патріоти України.
Котлети точно не будуть сухими чи жорсткими на смак. А весь секрет полягає в яблуці. так, саме його потрібно взяти. Найкращий результат, якщо взяти кисло-солодкі яблука.
Досвідчені кулінари рекомендують котлети попередньо обсмажувати, а потім ставити в духовку на запікання. На сковороді котлети повинні бути до появи скоринки, а потім вже треба довести до готовності в духовці.
Тепер черга яблук. Наріжте їх скибками. Викладіть на дно форми. Тепер викладіть котлети на яблучну подушку. Саме завдяки цьому лайфхаку котлети будуть соковиті та отримають приємний присмак. Апетитно та досить незвично. Смачного!
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...