Котлети смачні, коли вони не сухі. Щоб вони були соковитими, потрібно дещо змінити в рецептурі. Традиційно до фаршу кладуть хліб, яйця, цибулю, але є ще один досить цікавий варіант. Спробуйте додати фрукт до м’яса. Результат вас зацікавить, передають Патріоти України.
Котлети точно не будуть сухими чи жорсткими на смак. А весь секрет полягає в яблуці. так, саме його потрібно взяти. Найкращий результат, якщо взяти кисло-солодкі яблука.
Досвідчені кулінари рекомендують котлети попередньо обсмажувати, а потім ставити в духовку на запікання. На сковороді котлети повинні бути до появи скоринки, а потім вже треба довести до готовності в духовці.
Тепер черга яблук. Наріжте їх скибками. Викладіть на дно форми. Тепер викладіть котлети на яблучну подушку. Саме завдяки цьому лайфхаку котлети будуть соковиті та отримають приємний присмак. Апетитно та досить незвично. Смачного!
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...