Незвично, але швидко та смачно: Рецепт оселедця із яблуками по-норвезьки

У норвезькій кухні немає жодної страви, яка увійшла б в міжнародну кухню, але в цій країні є страви, які ні в якій іншій країні не зможуть приготувати так смачно. Патріоти України пропонують приготувати швидку, ситну, ароматну та дуже ніжну страву норвезької кухні – оселедець з яблуками, запечений у духовці.

Інгредієнти:

  • 4 філе свіжомороженого оселедця
  • 1 яблуко
  • 1 цибулина
  • 50 г каперсів
  • 30 г вершкового масла
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів
  • масло для змащування форми
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Посолити філе оселедця.
  2. Яблуко очистити та дрібно нарізати.
  3. Цибулю очистити та дрібно нарізала.
  4. Каперси порубати.
  5. Форму змастити вершковим маслом.
  6. Викласти в форму яблуко, цибулю, каперси, перемішати.
  7. Посолити, поперчити.
  8. Зверху викласти оселедець.
  9. Нарізати масло на шматочки, виложити на оселедець.
  10. Посипати панірувальними сухарями.
  11. Запікати протягом 20-25 хвилин при t 210 °С.

Розставлено крапки над "і": Чи можна підігрівати каву в мікрохвильовій печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:24

Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...

ТОП-6 лайфхаків, які дозволять вам приготувати ідеальне пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 17:07

Важко встояти перед апетитним пюре, яке, як правило, подають разом із смачним смаженим м’ясом та овочевим салатом, передають Патріоти України. Це вважається ідеальною вечерею, яка може наситити після важкого робочого дня. Також це може бути хорошим вар...