Куряче філе – це багате на білки м'ясо, яке містить багато корисних речовин та славиться своєю поживністю. У поєднанні з легким салатом це ідеальний варіант для легкої вечері. Для курки варто обирати маринади з лимонним соком. Вони додають смаку м'яса особливої пікантності, радять Патріоти України.
Час: 1 – 1,5 години
Порцій: 2
Інгредієнти
Маринад
Приготування
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити ...