Незвично і дуже смачно: Руслана Писанка поділилася рецептом солоного "Наполеона" із куркою (відео)

Назва «Наполеон» зазвичай асоціюється з відомим тортом з коржами та заварним кремом між ними. Телеведуча Руслана Писанка показала, що трохи змінивши рецепт, можна приготувати солоний варіант «Наполеона», який стане чудовою закускою. Про це Писанка розповіла в ефірі програми «Твій день», передають Патріоти України.

Солоний «Наполеон» — закуска з м'ясом та овочами

Коржі для «Наполеона» — 7 шт;
Яйця — 3 шт.;
Морква — 1 шт.;
Цибуля — 1 шт.;
Часник — 2−3 зубчики;
Куряче філе;
Сир твердий — 100 г;
Майонез — 200 г;
Зелень (кріп, петрушка)
Сіль, перець.
Приготування:
Філе відварити. М'ясо розділити на волокна та додати зелень. Цибулю та моркву порізати та обсмажити. Яйця зварити і натерти з сиром і подрібненим часником.
Коржі змастити майонезом і викласти в такому порядку: корж, цибуля з морквою, корж, курка з зеленню, корж, сир з яйцями, корж, цибуля з морквою, корж, курка з зеленню, корж, сир з яйцями. Останній шар — це майонез та подрібнений корж.
Готовий «Наполеон» потрібно залишити на кілька годин у холодильнику.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...