Овочеві кубики – це прекрасна альтернатива засмажкам для супу. Не потрібно кожного разу нарізати багато овочів та робити зайву роботу – можна просто закинути заготовку, яка додасть аромату й насиченого смаку. Особливо це рятує тоді, коли зовсім не вистачає часу на готування. А в магазинних бульйонних кубиках досить багато різноманітних хімікатів та консервантів, які можуть завдати шкоди організму. Тому таку універсальну заготовку краще зробити вдома. Ідею приготування корисних бульйонних кубиків опубліковано на сторінці anna_zalesskaya92 в Instagram, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
1. Нарізати очищену моркву і кабачок на кубики.
2. Подрібнити цибулю, перець, селеру, часник і зелень.
3. Тушкувати під кришкою в сковорідці на олії до м'якості овочів.
4. Покласти зелень, посолити, поперчити, додати куркуму, перебити блендером.
5. Повернути на сковорідку, підігріти, щоб випарувалась зайва волога, постійно помішуючи.
6. Дати масі охолонути.
7. Форму застелити харчовою плівкою, розподілити масу лопаткою, відправити в морозилку на 3 години.
8. Трохи застиглу масу нарізати на порційні шматочки, загорнути у фольгу.
9. Зберігати в морозилці.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...