Ніхто не залишиться байдужим: Рецепт салату-шаурми з соковитою куркою

Вражаюча подача страви не залишить осторонь навіть витонченого гурмана. У ній поєднується одразу дві страви: шаурма та салат, зазначають Патріоти України.

Салат-шаурма з курятиною: рецепт

  • Час: 3 години
  • Порції: 3 – 4


Приготування:

  1. У глибокому посуді змішайте всі спеції для курятини та перемішайте з грецьким йогуртом.
  2. Повністю покрийте курку і залишіть її маринуватися на дві години або на ніч, якщо дозволяє час.
  3. Розігрійте сковороду або сковороду-гриль, додайте невелику кількість олії і обсмажте курку на грилі або обсмажте з обох сторін до готовності.
  4. Доки курка готується, приготуйте коржі: розігрійте більшу сковороду на повільному вогні і обсмажте їх до золотистого кольору з кожного боку.
  5. Викладіть на тарілку.
  6. Приготування:

    1. Заздалегідь нарізані овочі трішки перемішайте та викладіть на лаваші.

    2. Приготуйте часниковий соус: змішайте йогурт разом з часником, лимонним соком і сіллю.

    3. Коли курка приготується, наріжте її довільними шматочками і викладіть на салат.

    4. Полийте страву часниковим соусом і подавайте до столу. Смачного!

Секрет ідеальної смаженої курки - як зробити її соковитою

середа, 22 жовтень 2025, 18:15

Смажена курка - класика домашньої кухні, але часто вона виходить сухою або без смаку. Експерти розповіли, як зробити курку соковитою, ароматною і з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України. Перед смаженням замаринуйте курку. Для цього можна викор...

Яєчня на сковороді буде смачнішою, якщо додати один простий інгредієнт

середа, 22 жовтень 2025, 8:15

Хоча яйця, смажені на вершковому маслі чи олії, - це класика, один шеф-кухар радить додати спецію, яка зробить смак яєчні набагато яскравішим, передають Патріоти України. . Шеф-кухар Ребекка з The Practical Kitchen розповіла, що її секрет – паприка, я...