Якщо нарізати яблука і викласти шматочки на тарілку, через деякий час можна помітити, що плоди починають чорніти. Все через те, що фрукти окислюються. Але таке явище можна попередити, якщо скористатись наступними лайфхаками, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що зробити з яблуками, щоб вони швидко не темніли. Вам знадобиться всього декілька простих методів.
Замочіть яблука у підсоленій воді
Налийте воду в окрему ємність. Підсоліть. Помістіть туди яблука. Зачекайте десять хвилин. Потім вийміть і покладіть у пакет. Але є один нюанс – якщо захочете поїсти яблуко, його потрібно перед цим помити.
Спробуйте натерти яблука лимоном
Щоб яблука не почорніли – їх можна натерти лимоном. Але перед вживанням потрібно також промити, щоб не було дуже кисло.
Використайте гумку
Вже нарізані шматочки можна скріпити гумкою. Ви повернете яблуко в початковий вигляд, воно не буде чорніти, і мити також не доведеться.
Спробуйте метод з медом
Мед чудово запобігає потемнінню яблука. Продукт потрібно розчинити у воді (1 до 2). В таку воду викласти яблука. Зачекати всього 1-5 хвилин.
Крайній метод – звичайна вода
Якщо часу на використання минулих лайфхаків немає – яблука можна залити звичаною водою. Такий метод хоч на трохи врятує яблука від потемніння.
Для того щоб сирники завжди виходили бездоганними, важливо правильно вибрати та підготувати основний компонент. Якщо кисломолочний сир буде поганої якості, кулінарна майстерність не допоможе врятувати страву, передають Патріоти України. Правильно обира...
Мармеладки за цим рецептом виходять тверденькі, не липкі і не розтануть при кімнатній температурі, чудова і корисна альтернатива магазинному мармеладу, передають Патріоти України. У сотейник влити апельсиновий сік, всипати до нього желатин та цукор. До...