Якщо нарізати яблука і викласти шматочки на тарілку, через деякий час можна помітити, що плоди починають чорніти. Все через те, що фрукти окислюються. Але таке явище можна попередити, якщо скористатись наступними лайфхаками, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що зробити з яблуками, щоб вони швидко не темніли. Вам знадобиться всього декілька простих методів.
Замочіть яблука у підсоленій воді
Налийте воду в окрему ємність. Підсоліть. Помістіть туди яблука. Зачекайте десять хвилин. Потім вийміть і покладіть у пакет. Але є один нюанс – якщо захочете поїсти яблуко, його потрібно перед цим помити.
Спробуйте натерти яблука лимоном
Щоб яблука не почорніли – їх можна натерти лимоном. Але перед вживанням потрібно також промити, щоб не було дуже кисло.
Використайте гумку
Вже нарізані шматочки можна скріпити гумкою. Ви повернете яблуко в початковий вигляд, воно не буде чорніти, і мити також не доведеться.
Спробуйте метод з медом
Мед чудово запобігає потемнінню яблука. Продукт потрібно розчинити у воді (1 до 2). В таку воду викласти яблука. Зачекати всього 1-5 хвилин.
Крайній метод – звичайна вода
Якщо часу на використання минулих лайфхаків немає – яблука можна залити звичаною водою. Такий метод хоч на трохи врятує яблука від потемніння.
Макарони – страва, що є дуже популярною в Італії. Макаронні вироби дуже популярні і у нашій країні, особливо полюбляють їх діти. Однак дуже смачним гарнір виходить саме у кулінарів з Апеннінського півострова. Чому італійська паста смачніша за гарнір, п...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...