Ніколи не потемніють! Ось як правильно нарізати яблука

Якщо нарізати яблука і викласти шматочки на тарілку, через деякий час можна помітити, що плоди починають чорніти. Все через те, що фрукти окислюються. Але таке явище можна попередити, якщо скористатись наступними лайфхаками, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, що зробити з яблуками, щоб вони швидко не темніли. Вам знадобиться всього декілька простих методів.

Замочіть яблука у підсоленій воді

Налийте воду в окрему ємність. Підсоліть. Помістіть туди яблука. Зачекайте десять хвилин. Потім вийміть і покладіть у пакет. Але є один нюанс – якщо захочете поїсти яблуко, його потрібно перед цим помити.

Спробуйте натерти яблука лимоном

Щоб яблука не почорніли – їх можна натерти лимоном. Але перед вживанням потрібно також промити, щоб не було дуже кисло.

Використайте гумку

Вже нарізані шматочки можна скріпити гумкою. Ви повернете яблуко в початковий вигляд, воно не буде чорніти, і мити також не доведеться.

Спробуйте метод з медом

Мед чудово запобігає потемнінню яблука. Продукт потрібно розчинити у воді (1 до 2). В таку воду викласти яблука. Зачекати всього 1-5 хвилин.

Крайній метод – звичайна вода

Якщо часу на використання минулих лайфхаків немає – яблука можна залити звичаною водою. Такий метод хоч на трохи врятує яблука від потемніння.

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...