Готуємо смачні ліниві голубці для всієї родини. Багато господинь задаються питанням, чим замінити рис у голубцях, передають Патріоти України.
Главред розповідає дивовижний рецепт голубців без м'яса і рису. Універсальний рецепт, який підійде і для повсякденної страви, і під час посту. Щоб ледачі голубці ніколи не розвалювалися, вибирайте правильно капусту.
Вам потрібно:
Заздалегідь підготувати капусту на голубці.
Яйця відварити, остудити і почистити. Нарізати яйця невеликими кубиками.
Сухі гриби попередньо замочити, пізніше відварити в підсоленій воді. Печериці свіжі можна просто почистити та дрібно порізати.
Цибулю чистимо, нарізаємо та обсмажуємо на сковороді, додаємо гриби.
Далі подрібнити зелень та додати до грибів.
Змішати гриби, цибулю, зелень, яйця та все перемішати.
У кожен лист капусти для голубців викласти начинку та акуратно загорнути голубці.
Зробити підливу для голубців дуже просто.
З'єднати сметану, кетчуп або томатну пасту. Трохи підливу на ледачі голубці підсолити.
Викласти всі голубці в глибоку сковороду, залити все підливою.
Сир натерти на крупній тертці і посипати ледачі голубці.
Тушкувати голубці в сковороді під кришкою 30 хвилин. Можна додати трохи води.
Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України. . Тому важливо знати к...
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...