
Готуємо смачні ліниві голубці для всієї родини. Багато господинь задаються питанням, чим замінити рис у голубцях, передають Патріоти України.
Главред розповідає дивовижний рецепт голубців без м'яса і рису. Універсальний рецепт, який підійде і для повсякденної страви, і під час посту. Щоб ледачі голубці ніколи не розвалювалися, вибирайте правильно капусту.
Вам потрібно:
Заздалегідь підготувати капусту на голубці.
Яйця відварити, остудити і почистити. Нарізати яйця невеликими кубиками.
Сухі гриби попередньо замочити, пізніше відварити в підсоленій воді. Печериці свіжі можна просто почистити та дрібно порізати.
Цибулю чистимо, нарізаємо та обсмажуємо на сковороді, додаємо гриби.
Далі подрібнити зелень та додати до грибів.
Змішати гриби, цибулю, зелень, яйця та все перемішати.
У кожен лист капусти для голубців викласти начинку та акуратно загорнути голубці.
Зробити підливу для голубців дуже просто.
З'єднати сметану, кетчуп або томатну пасту. Трохи підливу на ледачі голубці підсолити.
Викласти всі голубці в глибоку сковороду, залити все підливою.
Сир натерти на крупній тертці і посипати ледачі голубці.
Тушкувати голубці в сковороді під кришкою 30 хвилин. Можна додати трохи води.
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...