Ніжна домашня ковбаса, від якої неможливо відірватися - кращий рецепт на Новий рік

Що може бути смачніше самостійно приготовленої домашньої ковбаси. Ніжний смак, який неможливо описати, чудово підійде для святкування Нового року або Різдва, передають Патріоти України.

В рецепт краще вибирати свинину або телятину, а також курячі стегна, але не філе. Щоб запечена ковбаса не вийшла сухою. Такий чудовий рецепт домашньої ковбаси може приготувати будь-хто.

Незрівнянна домашня ковбаса - рецепт

Вам потрібно:

  • Свинина або телятина - 1 кг
  • Стегна курячі - 1 кг
  • Часник - за смаком
  • Перець
  • Сіль
  • Цукор - 1 чайна ложка

М'ясо свинини або телятини добре помити, порізати шматочками та зробити фарш. Бажано прокрутити фарш в м'ясорубці два рази.

Курячі стегна добре помити, видалити кістки та шкіру.

Порізати м'ясо курячих стегон невеликими кубиками та з'єднати з фаршем.

Часник подрібнити, можна додати сушений.

У фарш додати сіль, цукор, спеції за смаком.

Добре перемішати м'ясо і залишити на 20 хвилин, щоб настоялося.

Розкласти фольгу та сформувати велику палку ковбаси. З отриманого фаршу може вийти - 2-3 палиці домашньої ковбаси.

Заздалегідь розігріти духовку до 160 градусів. Перекласти домашню ковбасу в фользі на решітку, під низ підставити деко.

Запікати домашню ковбасу при 120 градусах до 2 годин, зменшити температуру та залишити ще на 1,5 години, щоб смак був найніжнішим.

Просто ідеально! Як швидко замаринувати цибулю, щоб була солодка

понеділок, 7 квітень 2025, 12:10

Маринована цибуля ідеально поєднується з багатьма стравами, особливо м’ясними. Проте іноді буває, що треба терміново цибулю в салат чи до шашлику. На допомогу може прийти такий рецепт: 30 хвилин і цибуля готова, передають Патріоти України. Цибулю потрі...

Оцінять всі! Як засолити червону рибу вдома швидко та смачно

понеділок, 7 квітень 2025, 11:07

Червона риба може прикрасити будь-який святковий стіл, до того ж, її вживання в їжу в осінньо-зимовий період допомагає підтримувати норму вітаміну D в організмі. Досвідчені господині помітили, що набагато дешевше засолити червону рибу вдома, аніж купув...