Паста – чудовий варіант ситної та смачної вечері для всієї родини. Розповідаємо, як приготувати найніжніші макарони з куркою та шпинатом, приправлені вершковим соусом. Весь процес займе у вас не більше півгодини, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 4-6 порцій):
1. Закип’ятіть воду у великій каструлі і відваріть макарони до аль денте (8-10 хвилин), злийте воду і відкладіть.
2. Ретельно натріть обидві сторони курячого філе часниковим порошком, італійською приправою, паприкою, сіллю та перцем.
3. Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні та викладіть курку. Обсмажуйте філе по 5 хвилин із кожного боку. Зніміть з вогню та відкладіть.
4. До тієї ж сковороди додайте вершкове масло і подрібнений часник і підсмажуйте протягом хвилини. Потім додайте туди помідори і шпинат, готуйте ще 2-3 хвилини.
5. Зменшіть вогонь і додайте в сковороду вершки, пармезан, дрібку солі та перцю. Перемішайте до однорідної маси.
6. Наріжте курку, що охолола, тонкими скибочками, ретельно змішайте її з макаронами і вершковим соусом. Паста готова. Смачного!
Тушкуєте м’ясо і хочете, щоб підлива до гарніру була густою? Пригадайте для себе спосіб, який же бабусі використовували під час приготування страв. Не завжди була можливість загустити страву великою кількістю овочів, тому й вдавалися до такої хитрості,...
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...