Паста – чудовий варіант ситної та смачної вечері для всієї родини. Розповідаємо, як приготувати найніжніші макарони з куркою та шпинатом, приправлені вершковим соусом. Весь процес займе у вас не більше півгодини, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 4-6 порцій):
1. Закип’ятіть воду у великій каструлі і відваріть макарони до аль денте (8-10 хвилин), злийте воду і відкладіть.
2. Ретельно натріть обидві сторони курячого філе часниковим порошком, італійською приправою, паприкою, сіллю та перцем.
3. Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні та викладіть курку. Обсмажуйте філе по 5 хвилин із кожного боку. Зніміть з вогню та відкладіть.
4. До тієї ж сковороди додайте вершкове масло і подрібнений часник і підсмажуйте протягом хвилини. Потім додайте туди помідори і шпинат, готуйте ще 2-3 хвилини.
5. Зменшіть вогонь і додайте в сковороду вершки, пармезан, дрібку солі та перцю. Перемішайте до однорідної маси.
6. Наріжте курку, що охолола, тонкими скибочками, ретельно змішайте її з макаронами і вершковим соусом. Паста готова. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України. Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 граду...
Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України. Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм ...