
Паста – чудовий варіант ситної та смачної вечері для всієї родини. Розповідаємо, як приготувати найніжніші макарони з куркою та шпинатом, приправлені вершковим соусом. Весь процес займе у вас не більше півгодини, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на 4-6 порцій):
1. Закип’ятіть воду у великій каструлі і відваріть макарони до аль денте (8-10 хвилин), злийте воду і відкладіть.
2. Ретельно натріть обидві сторони курячого філе часниковим порошком, італійською приправою, паприкою, сіллю та перцем.
3. Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні та викладіть курку. Обсмажуйте філе по 5 хвилин із кожного боку. Зніміть з вогню та відкладіть.
4. До тієї ж сковороди додайте вершкове масло і подрібнений часник і підсмажуйте протягом хвилини. Потім додайте туди помідори і шпинат, готуйте ще 2-3 хвилини.
5. Зменшіть вогонь і додайте в сковороду вершки, пармезан, дрібку солі та перцю. Перемішайте до однорідної маси.
6. Наріжте курку, що охолола, тонкими скибочками, ретельно змішайте її з макаронами і вершковим соусом. Паста готова. Смачного!
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...