Готову шарлотку перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Завдяки кисломолочному сиру, вона має дуже ніжну консистенцію та насичений смак, передають Патріоти України.
Якщо у вас у холодильнику є трохи сиру, а у вазі на столі кілька яблук, саме час приготувати смачнючу сирну шарлотку, яка прикрасить похмурий холодний зимовий вечір. Як її зробити, розповіли в блозі "Збірник рецептів". Зазначимо, що особливих навичок кулінарії ця випічка не потребує.
Спосіб приготування:
Яйця добре збити з цукром, додати розтоплене вершкове масло, сир, просіяти борошно і розпушувач, добре перемішати. Тісто обов'язково має вийти густим. Вмішати в тісто трохи очищених від насіння і плодоніжки яблук, порізаних кубиками. Решту яблук порізати часточками.
Розподілити тісто по формі діаметром 20-22 сантиметри, укласти по колу часточки яблук, щоб вийшло, як ромашка.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 50-60 хвилин. Готовність шарлотки перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо при протиканні шарлотки вона суха, випічка готова.
Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...
Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...