Готову шарлотку перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Завдяки кисломолочному сиру, вона має дуже ніжну консистенцію та насичений смак, передають Патріоти України.
Якщо у вас у холодильнику є трохи сиру, а у вазі на столі кілька яблук, саме час приготувати смачнючу сирну шарлотку, яка прикрасить похмурий холодний зимовий вечір. Як її зробити, розповіли в блозі "Збірник рецептів". Зазначимо, що особливих навичок кулінарії ця випічка не потребує.
Спосіб приготування:
Яйця добре збити з цукром, додати розтоплене вершкове масло, сир, просіяти борошно і розпушувач, добре перемішати. Тісто обов'язково має вийти густим. Вмішати в тісто трохи очищених від насіння і плодоніжки яблук, порізаних кубиками. Решту яблук порізати часточками.
Розподілити тісто по формі діаметром 20-22 сантиметри, укласти по колу часточки яблук, щоб вийшло, як ромашка.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 50-60 хвилин. Готовність шарлотки перевірити дерев'яною шпажкою. Якщо при протиканні шарлотки вона суха, випічка готова.
Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...
Рис - один із найпопулярніших гарнірів: доступний, універсальний і швидкий у приготуванні. Але без правильного підходу він часто виходить прісним. Домашня кулінарка Андреа Воган радить просту, але ефективну заміну води - звичайний курячий бульйон, пере...