
Ця страва готується протягом 20 хвилин, зазначають Патріоти України.
«Не дивно, що ця паста стала суперпопулярною: вона ніжна, кремова, дуже смачна і водночас неймовірно проста», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.
Інгредієнти:
Бринза або фета — 200−250 гр
Помідори Черрі — 250 гр
Будь-які макарони — 250−300 гр
Прованські трави — 1 ч.л.
Оливкова олія — 1−2 ст.л.
Чорний перець за смаком
Приготування:
1. У форму для випікання викладаємо бринзу та помідори Черрі. Ставимо в розігріту духовку за 180 градусів на 15−20 хвилин.
2. У цей час варимо макарони. Бризнули помідори, розминаємо виделкою, наш соус готовий. До соусу викладаємо приготовлені макарони та добре перемішуємо. Посипаємо чорним перцем і подаємо до столу.
Гречка залишається одним із найкорисніших продуктів у раціоні, і фахівці підтверджують: регулярне її вживання здатне помітно змінити роботу організму. Завдяки високому вмісту білка, клітковини, мінералів та антиоксидантів вона позитивно впливає на обмі...
Кислі мандарини взимку – звична проблема, навіть коли плоди виглядають ідеально. Часто вони потрапляють на полиці недозрілими, тому мають яскравий аромат, але недостатньо солодкий смак. Викидати їх не потрібно, адже є прості способи покращити смак уже ...