Ніжна та смачна: Рецепт "швидкої" пасти з бринзою та помідорами

Паста з бринзою

Ця страва готується протягом 20 хвилин, зазначають Патріоти України.

«Не дивно, що ця паста стала суперпопулярною: вона ніжна, кремова, дуже смачна і водночас неймовірно проста», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Інгредієнти:
Бринза або фета — 200−250 гр
Помідори Черрі — 250 гр
Будь-які макарони — 250−300 гр
Прованські трави — 1 ч.л.
Оливкова олія — 1−2 ст.л.
Чорний перець за смаком
Приготування:
1. У форму для випікання викладаємо бринзу та помідори Черрі. Ставимо в розігріту духовку за 180 градусів на 15−20 хвилин.
2. У цей час варимо макарони. Бризнули помідори, розминаємо виделкою, наш соус готовий. До соусу викладаємо приготовлені макарони та добре перемішуємо. Посипаємо чорним перцем і подаємо до столу.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...