Ця страва готується протягом 20 хвилин, зазначають Патріоти України.
«Не дивно, що ця паста стала суперпопулярною: вона ніжна, кремова, дуже смачна і водночас неймовірно проста», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.
Інгредієнти:
Бринза або фета — 200−250 гр
Помідори Черрі — 250 гр
Будь-які макарони — 250−300 гр
Прованські трави — 1 ч.л.
Оливкова олія — 1−2 ст.л.
Чорний перець за смаком
Приготування:
1. У форму для випікання викладаємо бринзу та помідори Черрі. Ставимо в розігріту духовку за 180 градусів на 15−20 хвилин.
2. У цей час варимо макарони. Бризнули помідори, розминаємо виделкою, наш соус готовий. До соусу викладаємо приготовлені макарони та добре перемішуємо. Посипаємо чорним перцем і подаємо до столу.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...