Ніжні і соковиті печінкові котлети! Можна подавати з пюре або макаронами

З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець і спеції;
  • яйце, 1 шт;
  • манна крупа, 5 ст.л.

Процес приготування печінкових котлет

Печінка промиваємо і видаляємо все зайве. Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.

Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи. Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.

Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін. Подаю з соусами, різними гарнірами. У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...