Ніжні і соковиті печінкові котлети! Можна подавати з пюре або макаронами

З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець і спеції;
  • яйце, 1 шт;
  • манна крупа, 5 ст.л.

Процес приготування печінкових котлет

Печінка промиваємо і видаляємо все зайве. Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.

Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи. Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.

Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін. Подаю з соусами, різними гарнірами. У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.

Бережіться! Після 50 років цей продукт підвищує ризик інфаркту та інсульту

середа, 27 серпень 2025, 8:45

Хвороби серця залишаються одними з найпоширеніших і найнебезпечніших. Медики кажуть, що важливо знижувати ризики, контролюючи харчування, вагу, рівень фізичної активності, відмову від паління та алкоголю, передають Патріоти України. Але є й чинники, на...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...