Ніжні і соковиті печінкові котлети! Можна подавати з пюре або макаронами

З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець і спеції;
  • яйце, 1 шт;
  • манна крупа, 5 ст.л.

Процес приготування печінкових котлет

Печінка промиваємо і видаляємо все зайве. Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.

Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи. Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.

Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін. Подаю з соусами, різними гарнірами. У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.

Господиням на замітку! Не тушкуйте капусту без цього інгредієнту

четвер, 23 жовтень 2025, 6:44

Тушкована капуста - проста та доступна страва, яку готують майже в кожній родині. Але навіть без м’яса вона може бути насиченою та ароматною, якщо додати один ключовий інгредієнт. Саме він робить звичайну капусту набагато цікавішою на смак і додає їй в...

Що станеться з вашим тілом, якщо назавжди відмовитися від кави

середа, 22 жовтень 2025, 23:10

Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.