З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами, передають Патріоти України.
Печінка промиваємо і видаляємо все зайве. Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.
Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи. Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.
Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін. Подаю з соусами, різними гарнірами. У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.
Тушкована капуста - проста та доступна страва, яку готують майже в кожній родині. Але навіть без м’яса вона може бути насиченою та ароматною, якщо додати один ключовий інгредієнт. Саме він робить звичайну капусту набагато цікавішою на смак і додає їй в...
Відмова від кави може дати кілька відчутних ефектів, і вони залежать від того, наскільки регулярно ви її вживали раніше, передають Патріоти України.