Ніжно і соковито: Рецепт смачного м’ясного рулету на святковий стіл

Також всередину рулету закручується варене яйце. Фото: savoory.id/instagram.com.

М'ясний рулет вперше згадується в записах ще Римської імперії, хоча історики стверджують, що він виглядав зовсім інакше, ніж зараз. Як би там не було, а свої традиційні національні варіації цієї страви існують практично в кожній країні. Патріоти України пропонують приготувати на свята обгорнутий беконом м'ясний рулет із курки.

М'ясний рулет із курячого філе

ІНГРЕДІЄНТИ

Філе куряче 500-600 г
Бекон 300 г
Яйця 5 шт.
Молоко 4 ст.
Сир за смаком
Цибуля за смаком
Морква за смаком
Спеції за смаком

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перебиваємо в блендері куряче філе, одне яйце, частину цибулі, молоко та спеції. Суміш, що вийшла, ще раз добре перемішуємо.
  2. Відварюємо чотири яйця, обсмажуємо дрібно нарізану моркву з цибулею. Готову засмажку додаємо до фаршу.
  3. Викладаємо на фольгу або силіконову поверхню бекон, зверху фарш та натертий сир. Усередину кладемо відварені та очищені яйця, скручуємо рулет.
  4. Випікаємо рулет 40 хвилин при температурі 180°С. Смачного!

Варто включити в раціон! ТОП-11 продуктів, які роблять мозок гострішим

вівторок, 23 грудень 2025, 19:06

Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...

Повільно вбиває! Це найгірша закуска для вашого серця

вівторок, 23 грудень 2025, 18:10

Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...