Ніжно і соковито: Рецепт смачного м’ясного рулету на святковий стіл

Також всередину рулету закручується варене яйце. Фото: savoory.id/instagram.com.

М'ясний рулет вперше згадується в записах ще Римської імперії, хоча історики стверджують, що він виглядав зовсім інакше, ніж зараз. Як би там не було, а свої традиційні національні варіації цієї страви існують практично в кожній країні. Патріоти України пропонують приготувати на свята обгорнутий беконом м'ясний рулет із курки.

М'ясний рулет із курячого філе

ІНГРЕДІЄНТИ

Філе куряче 500-600 г
Бекон 300 г
Яйця 5 шт.
Молоко 4 ст.
Сир за смаком
Цибуля за смаком
Морква за смаком
Спеції за смаком

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перебиваємо в блендері куряче філе, одне яйце, частину цибулі, молоко та спеції. Суміш, що вийшла, ще раз добре перемішуємо.
  2. Відварюємо чотири яйця, обсмажуємо дрібно нарізану моркву з цибулею. Готову засмажку додаємо до фаршу.
  3. Викладаємо на фольгу або силіконову поверхню бекон, зверху фарш та натертий сир. Усередину кладемо відварені та очищені яйця, скручуємо рулет.
  4. Випікаємо рулет 40 хвилин при температурі 180°С. Смачного!

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Ви могли цього не знати! Ось як впливає вживання родзинок на організм

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:50

Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...