Ніжно і соковито: Рецепт смачного м’ясного рулету на святковий стіл

Також всередину рулету закручується варене яйце. Фото: savoory.id/instagram.com.

М'ясний рулет вперше згадується в записах ще Римської імперії, хоча історики стверджують, що він виглядав зовсім інакше, ніж зараз. Як би там не було, а свої традиційні національні варіації цієї страви існують практично в кожній країні. Патріоти України пропонують приготувати на свята обгорнутий беконом м'ясний рулет із курки.

М'ясний рулет із курячого філе

ІНГРЕДІЄНТИ

Філе куряче 500-600 г
Бекон 300 г
Яйця 5 шт.
Молоко 4 ст.
Сир за смаком
Цибуля за смаком
Морква за смаком
Спеції за смаком

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перебиваємо в блендері куряче філе, одне яйце, частину цибулі, молоко та спеції. Суміш, що вийшла, ще раз добре перемішуємо.
  2. Відварюємо чотири яйця, обсмажуємо дрібно нарізану моркву з цибулею. Готову засмажку додаємо до фаршу.
  3. Викладаємо на фольгу або силіконову поверхню бекон, зверху фарш та натертий сир. Усередину кладемо відварені та очищені яйця, скручуємо рулет.
  4. Випікаємо рулет 40 хвилин при температурі 180°С. Смачного!

Міфи про мед: Чи можна їсти його роками після відкриття

неділя, 13 липень 2025, 7:30

Часто можна почути, що мед - продукт, який не псується і залишається придатним до споживання роками. Це дійсно правда, але є нюанси, на які слід звернути увагу, особливо якщо ви плануєте їсти мед після вказаного на упаковці терміну придатності, передаю...

Ранкова кава, яка спалює жир: Просто додайте це замість молока!

неділя, 13 липень 2025, 5:40

Замість молока й цукру - ложка кокосової олії! Така кава не тільки заряджає енергією, а й допомагає позбутися зайвого жиру на талії. Секрет простий, але ефективний - і вже підкорює світ фітнесу, передають Патріоти України. Кава давно перестала бути про...