Ніжно, смачно та корисно: Рецепт повітряного сирного десерту із бананом за 5 хвилин

Хочете, щоб чудовий настрій не покидав вас цілий день? З’їжте на сніданок банан і заряд бадьорості вам забезпечений! А можна піти ще далі і приготувати на основі цього фрукта що-небудь смачненьке. Патріоти України пропонують вам приготувати смачний, простий та корисний сирний десерт з бананом, який якнайкраще підходить для сніданку.

Завдяки високому вмісту вітаміну В6, який допомагає організму виробляти «гормон радості» серотонін, психологи називають банан найбезпечнішим антидепресантом. Банани містять масу корисних речовин: цілий букет вітамінів та мікроелементів, необхідних для нашого організму.

Інгредієнти:

  • йогурт натуральний – 100 г
  • мед – 1 ст. л.
  • банан – 1 шт.
  • м’який сир знежирений – 200 г

Приготування:

Банан очистити, поламати на шматки і відправити в блендер разом з йогуртом і сиром.

Збити на середній швидкості. Додати ложку меду, продовжуючи збивати ще декілька хвилин. Повинен вийти повітряний, густий крем.

Готовий десерт розкласти в креманки і прикрасити шматочками бананів.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...