Кожна господиня має свої рецепти приготування вінегрету. Хтось додає до цього традиційного салату незвичні для нього продукти, хтось не варить, а запікає овочі для вінегрету з травами, хтось додає м'ясний окіст.
Кулінари сайту «Салати Найкращі рецепти» вважають, що медово-гірчична заправка зробить салат незвичайним, і він заграє новим смаком.
Продукти
- буряк 300 гр.
- морква 200 гр.
- картопля 300 гр.
- мариновані огірки 200 гр.
- червона цибуля 100 гр.
- біла квасоля консерв. 1 б.
- сіль до смаку
Заправка
- олія 2 ст.л.
- яблучний оцет 2 ч. л.
- рідкий мед 1 ч.л.
- гірчиця у зернах 2 ч.л.
- часник 2 зубчики
Приготування
Буряк, моркву та картоплю відварити, нарізати дрібними кубиками та скласти у салатницю.
Нарізати кубиками мариновані огірки, цибулю, додати їх у салатницю разом з квасолею.
Для заправки змішати олію, оцет, мед, гірчицю та часник, видавлений через прес.
Всі інгредієнти посолити та перемішати, додати заправку та ретельно перемішати ще раз.
За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...
Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...