Картопляна запіканка з м'ясом - це універсальний варіант обіду або вечері для сім'ї. Готується ця страва недовго, тому вам не потрібно стояти годину біля плити. Спочатку картопля та фарш злегка обсмажуються, потім запікаються під двома видами сиру. У вас вийде і основна страва та гарнір в одній тарілці, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо півмісяцем. Обсмажуємо на олії протягом 15 хвилин. Солимо і перчимо на смак. Додаємо гострий перець, орегано та будь-які інші спеції, добре перемішуючи картоплю.
Окремо обсмажуємо фарш із цибулею протягом 3 хвилин. Додаємо томатний сік, сіль, перець та орегано. Пропускаємо часник через прес і також кладемо у фарш.
Наливаємо в сковороду склянку води, лавровий лист і тушкуємо м'ясо під закритою кришкою 7 хвилин.
Кладемо картоплю у форму для запікання. Зверху на картоплю кладемо фарш та розподіляємо його по всій поверхні. Потім викладаємо шматочки моцарелли та тертий сир. Поливаємо олією.
Запікаємо картопляну запіканку протягом 15 хвилин при 200 градусах. Смачного!
Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними, передають Патріоти України. Страва виходить високою, пишною і дуже красивою. Багато господинь задаються питанням про те, як приготувати сирники такими ж апетитними. Часто до тіста додають манку. Проте ...
Багато господарок відмовляються готувати квасолю з тієї причини, що її потрібно попередньо замочувати, передають Патріоти України. Найчастіше процедуру потрібно проводити у нічний час. Вважається, що якщо квасолю забули замочити, то від планів доведеть...