Картопляна запіканка з м'ясом - це універсальний варіант обіду або вечері для сім'ї. Готується ця страва недовго, тому вам не потрібно стояти годину біля плити. Спочатку картопля та фарш злегка обсмажуються, потім запікаються під двома видами сиру. У вас вийде і основна страва та гарнір в одній тарілці, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо півмісяцем. Обсмажуємо на олії протягом 15 хвилин. Солимо і перчимо на смак. Додаємо гострий перець, орегано та будь-які інші спеції, добре перемішуючи картоплю.
Окремо обсмажуємо фарш із цибулею протягом 3 хвилин. Додаємо томатний сік, сіль, перець та орегано. Пропускаємо часник через прес і також кладемо у фарш.
Наливаємо в сковороду склянку води, лавровий лист і тушкуємо м'ясо під закритою кришкою 7 хвилин.
Кладемо картоплю у форму для запікання. Зверху на картоплю кладемо фарш та розподіляємо його по всій поверхні. Потім викладаємо шматочки моцарелли та тертий сир. Поливаємо олією.
Запікаємо картопляну запіканку протягом 15 хвилин при 200 градусах. Смачного!
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...