Вінегрет – справжній вітамінний салат, головними інгредієнтами якого є зимові овочі: буряк, морква, цибуля, картопля, квасоля. Дуже часто інгредієнти змінюють, додаючи замість картоплі, наприклад, квашену капусту, а замість квасолі – кукурудзу, а також для пікантності часник. Іноді для більш насиченого смаку та аромату додають свіжу петрушку, корінь селери або свіжі стебла, солоний оселедець, а заправляють смачними заправками, наприклад із трюфельної олії, гірчицею та приправляють копченою сіллю. Фудблогерка Олена Єрмоленко поділилася в Instagram рецептом смачного вінегрету з анчоусом і запеченими у солі буряками, смак якого вас точно здивує, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте всі овочі і відправте в пароварку, картоплю можна запекти в духовці.
3. Наріжте всі овочі кубиком.
4. Цибулю дуже дрібно подрібніть.
6. Солити готовий салат не потрібно, тому що риба надасть потрібний смак.
7. З квасолі злийте воду, додайте в готовий салат, перемішайте і можна подавати смачну страву.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...