
Вінегрет – справжній вітамінний салат, головними інгредієнтами якого є зимові овочі: буряк, морква, цибуля, картопля, квасоля. Дуже часто інгредієнти змінюють, додаючи замість картоплі, наприклад, квашену капусту, а замість квасолі – кукурудзу, а також для пікантності часник. Іноді для більш насиченого смаку та аромату додають свіжу петрушку, корінь селери або свіжі стебла, солоний оселедець, а заправляють смачними заправками, наприклад із трюфельної олії, гірчицею та приправляють копченою сіллю. Фудблогерка Олена Єрмоленко поділилася в Instagram рецептом смачного вінегрету з анчоусом і запеченими у солі буряками, смак якого вас точно здивує, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте всі овочі і відправте в пароварку, картоплю можна запекти в духовці.
3. Наріжте всі овочі кубиком.
4. Цибулю дуже дрібно подрібніть.
6. Солити готовий салат не потрібно, тому що риба надасть потрібний смак.
7. З квасолі злийте воду, додайте в готовий салат, перемішайте і можна подавати смачну страву.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...