Один інгредієнт робить його особливо смачним: Рецепт олів'є з курячим філе від популярної блогерки

Рецептів олів'є – не злічити: з молочною ковбасою, язиком, яловичиною, копченою куркою... Українська блогерка Яна Станішевська поділилася в інстаграмі власним рецептом салату – з вареною курячою грудкою (можна взяти су-від) та свіжомороженим зеленим горошком, передають Патріоти України.

Секрет Яниного олів'є – у заправці з гірчицею. Саме вона робить її салат особливим.

Рецепт салату олів'є з курячим філе

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Відваріть картоплю та моркву до готовності. Куряче філе відваріть в окремій каструлі, або використайте су-від.
  2. Окремо відваріть курячі яйця у підсоленій воді.
  3. Морожений горошок залийте окропом та залишіть в мисочці.
  4. Коли всі інгредієнти готові, наріжте їх кубиками: моркву, картоплю, свіжий огірок, курочку.Зелену цибулю насічіть ножем.
  5. Злийте воду з горошку та додайте його до салату.
  6. Квашені огірки нарізайте до салату безпосередньо перед подачею страви до столу, адже він може зіпсуватися навіть в холодильнику.
  7. Змішайте майонез з гірчицею та заправте соусом салат.
  8. Ретельно вимішайте олів'є та присмачте чорним меленим перцем. Салат готовий. Смачного!

Лише спробуйте! Що додати в кляр для відбивних, щоб м’ясо вийшло ніжніше і соковитіше

неділя, 27 квітень 2025, 11:10

Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...

Є секрет! Як позбавити м’ясо птиці від шкідливої хімії за допомогою особливого маринаду

неділя, 27 квітень 2025, 10:09

На жаль в більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною «хімією», щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України. Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти ба...