Рецептів олів'є – не злічити: з молочною ковбасою, язиком, яловичиною, копченою куркою... Українська блогерка Яна Станішевська поділилася в інстаграмі власним рецептом салату – з вареною курячою грудкою (можна взяти су-від) та свіжомороженим зеленим горошком, передають Патріоти України.
Секрет Яниного олів'є – у заправці з гірчицею. Саме вона робить її салат особливим.
Інгредієнти:
Приготування:
Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...
На жаль в більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною «хімією», щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України. Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти ба...