Один інгредієнт робить його особливо смачним: Рецепт олів'є з курячим філе від популярної блогерки

Рецептів олів'є – не злічити: з молочною ковбасою, язиком, яловичиною, копченою куркою... Українська блогерка Яна Станішевська поділилася в інстаграмі власним рецептом салату – з вареною курячою грудкою (можна взяти су-від) та свіжомороженим зеленим горошком, передають Патріоти України.

Секрет Яниного олів'є – у заправці з гірчицею. Саме вона робить її салат особливим.

Рецепт салату олів'є з курячим філе

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Відваріть картоплю та моркву до готовності. Куряче філе відваріть в окремій каструлі, або використайте су-від.
  2. Окремо відваріть курячі яйця у підсоленій воді.
  3. Морожений горошок залийте окропом та залишіть в мисочці.
  4. Коли всі інгредієнти готові, наріжте їх кубиками: моркву, картоплю, свіжий огірок, курочку.Зелену цибулю насічіть ножем.
  5. Злийте воду з горошку та додайте його до салату.
  6. Квашені огірки нарізайте до салату безпосередньо перед подачею страви до столу, адже він може зіпсуватися навіть в холодильнику.
  7. Змішайте майонез з гірчицею та заправте соусом салат.
  8. Ретельно вимішайте олів'є та присмачте чорним меленим перцем. Салат готовий. Смачного!

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...