Один інгредієнт робить його особливо смачним: Рецепт олів'є з курячим філе від популярної блогерки

Рецептів олів'є – не злічити: з молочною ковбасою, язиком, яловичиною, копченою куркою... Українська блогерка Яна Станішевська поділилася в інстаграмі власним рецептом салату – з вареною курячою грудкою (можна взяти су-від) та свіжомороженим зеленим горошком, передають Патріоти України.

Секрет Яниного олів'є – у заправці з гірчицею. Саме вона робить її салат особливим.

Рецепт салату олів'є з курячим філе

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Відваріть картоплю та моркву до готовності. Куряче філе відваріть в окремій каструлі, або використайте су-від.
  2. Окремо відваріть курячі яйця у підсоленій воді.
  3. Морожений горошок залийте окропом та залишіть в мисочці.
  4. Коли всі інгредієнти готові, наріжте їх кубиками: моркву, картоплю, свіжий огірок, курочку.Зелену цибулю насічіть ножем.
  5. Злийте воду з горошку та додайте його до салату.
  6. Квашені огірки нарізайте до салату безпосередньо перед подачею страви до столу, адже він може зіпсуватися навіть в холодильнику.
  7. Змішайте майонез з гірчицею та заправте соусом салат.
  8. Ретельно вимішайте олів'є та присмачте чорним меленим перцем. Салат готовий. Смачного!

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...