Рецептів олів'є – не злічити: з молочною ковбасою, язиком, яловичиною, копченою куркою... Українська блогерка Яна Станішевська поділилася в інстаграмі власним рецептом салату – з вареною курячою грудкою (можна взяти су-від) та свіжомороженим зеленим горошком, передають Патріоти України.
Секрет Яниного олів'є – у заправці з гірчицею. Саме вона робить її салат особливим.
Інгредієнти:
Приготування:
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...