
Картопляне пюре - це незамінне доповнення до будь-якого святкового столу або повсякденний гарнір до котлет, відбивних. Але навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, передають Патріоти України.
Часто вона виходить сірою, а після охолодження перетворюється на один суцільний ком. Тому для того, щоб зробити смак картопляного пюре ідеальним, а текстуру пухкою і ніжною, варто додати один простий інгредієнт – цедру лимона. Ідею приготування картопляного пюре із цедрою лимона опублікувало відоме американське видання INSIDER.Інгредієнти:
- картопля
- вершкове масло
- молоко
- сіль, перець
- цедра лимона
Спосіб приготування:1. Картоплю почистити.
2. Розрізати на четвертинки.
3. Покласти у каструлю, залити холодною водою і додати сіль.
4. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.
5. Поки картопля вариться, нарізати шматочки масла на кубики і покласти в холодильник.
6. З вареної картоплі злити воду і потовкти овоч.7. Додати холодне вершкове масло. Після охолодження воно не розшарується. Все добре перемішати і прим'яти.
8. Додати тепле молоко і знову добре потовкти.
9. Додати сіль та перець.
11. Після спецій додати цедру одного лимона.
12. Додати зелень за смаком.
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...
Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною, передають Патріоти України. За естетику дерунів відповідає колір...