
Картопляне пюре - це незамінне доповнення до будь-якого святкового столу або повсякденний гарнір до котлет, відбивних. Але навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, передають Патріоти України.
Часто вона виходить сірою, а після охолодження перетворюється на один суцільний ком. Тому для того, щоб зробити смак картопляного пюре ідеальним, а текстуру пухкою і ніжною, варто додати один простий інгредієнт – цедру лимона. Ідею приготування картопляного пюре із цедрою лимона опублікувало відоме американське видання INSIDER.Інгредієнти:
- картопля
- вершкове масло
- молоко
- сіль, перець
- цедра лимона
Спосіб приготування:1. Картоплю почистити.
2. Розрізати на четвертинки.
3. Покласти у каструлю, залити холодною водою і додати сіль.
4. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.
5. Поки картопля вариться, нарізати шматочки масла на кубики і покласти в холодильник.
6. З вареної картоплі злити воду і потовкти овоч.7. Додати холодне вершкове масло. Після охолодження воно не розшарується. Все добре перемішати і прим'яти.
8. Додати тепле молоко і знову добре потовкти.
9. Додати сіль та перець.
11. Після спецій додати цедру одного лимона.
12. Додати зелень за смаком.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...