Один незвичайний інгредієнт зробить картопляне пюре неперевершеним - ділимося секретом

Картопляне пюре - це незамінне доповнення до будь-якого святкового столу або повсякденний гарнір до котлет, відбивних. Але навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, передають Патріоти України.

Часто вона виходить сірою, а після охолодження перетворюється на один суцільний ком. Тому для того, щоб зробити смак картопляного пюре ідеальним, а текстуру пухкою і ніжною, варто додати один простий інгредієнт – цедру лимона. Ідею приготування картопляного пюре із цедрою лимона опублікувало відоме американське видання INSIDER.Інгредієнти:

  • картопля
  • вершкове масло
  • молоко
  • сіль, перець
  • цедра лимона

Спосіб приготування:1. Картоплю почистити.

2. Розрізати на четвертинки.

3. Покласти у каструлю, залити холодною водою і додати сіль.

4. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.

5. Поки картопля вариться, нарізати шматочки масла на кубики і покласти в холодильник.

6. З вареної картоплі злити воду і потовкти овоч.7. Додати холодне вершкове масло. Після охолодження воно не розшарується. Все добре перемішати і прим'яти.

8. Додати тепле молоко і знову добре потовкти.

9. Додати сіль та перець.

11. Після спецій додати цедру одного лимона.

12. Додати зелень за смаком.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...