Картопляне пюре - це незамінне доповнення до будь-якого святкового столу або повсякденний гарнір до котлет, відбивних. Але навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, передають Патріоти України.
Часто вона виходить сірою, а після охолодження перетворюється на один суцільний ком. Тому для того, щоб зробити смак картопляного пюре ідеальним, а текстуру пухкою і ніжною, варто додати один простий інгредієнт – цедру лимона. Ідею приготування картопляного пюре із цедрою лимона опублікувало відоме американське видання INSIDER.Інгредієнти:
- картопля
- вершкове масло
- молоко
- сіль, перець
- цедра лимона
Спосіб приготування:1. Картоплю почистити.
2. Розрізати на четвертинки.
3. Покласти у каструлю, залити холодною водою і додати сіль.
4. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.
5. Поки картопля вариться, нарізати шматочки масла на кубики і покласти в холодильник.
6. З вареної картоплі злити воду і потовкти овоч.7. Додати холодне вершкове масло. Після охолодження воно не розшарується. Все добре перемішати і прим'яти.
8. Додати тепле молоко і знову добре потовкти.
9. Додати сіль та перець.
11. Після спецій додати цедру одного лимона.
12. Додати зелень за смаком.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...