Один секретний інгредієнт міняє смак до невпізнання: Простий рецепт вінегрета по-новому

Упродовж багатьох років вінегрет залишається одним з улюблених овочевих салатів. Головна його особливість полягає у тому, що він не має загальноприйнятого рецепта – все готуєте на власний смак. Лише не забудьте про буряк – головну складову салату. Рецептом вінегрету з секретним інгредієнтом – анчоусами –поділилася кухар Олена Єрмоленко в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Буряк – 4-5 шт
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля – 1 шт
  • Квашена капуста – 200 г
  • Солоні огірки – 2 шт
  • Картопля – 5 шт
  • Морква – 2 шт
  • Морська сіль
  • Вода

Спосіб приготування:

  1. Змішати воду з сіллю.
  2. Викласти буряк на деко, залити отриманою рідиною. Запікати 1 годину при температурі 180 градусів.
  3. Квасолю промити.
  4. Моркву та картоплю приготувати на пару.
  5. Подрібнити овочі та заправити сала на свій смак.

Окрім основних інгредієнтів, вінегрет можна урізноманітнити, додавши оселедець чи анчоуси.

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...