Один секретний інгредієнт міняє смак до невпізнання: Простий рецепт вінегрета по-новому

Упродовж багатьох років вінегрет залишається одним з улюблених овочевих салатів. Головна його особливість полягає у тому, що він не має загальноприйнятого рецепта – все готуєте на власний смак. Лише не забудьте про буряк – головну складову салату. Рецептом вінегрету з секретним інгредієнтом – анчоусами –поділилася кухар Олена Єрмоленко в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Буряк – 4-5 шт
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля – 1 шт
  • Квашена капуста – 200 г
  • Солоні огірки – 2 шт
  • Картопля – 5 шт
  • Морква – 2 шт
  • Морська сіль
  • Вода

Спосіб приготування:

  1. Змішати воду з сіллю.
  2. Викласти буряк на деко, залити отриманою рідиною. Запікати 1 годину при температурі 180 градусів.
  3. Квасолю промити.
  4. Моркву та картоплю приготувати на пару.
  5. Подрібнити овочі та заправити сала на свій смак.

Окрім основних інгредієнтів, вінегрет можна урізноманітнити, додавши оселедець чи анчоуси.

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...