Один секретний інгредієнт міняє смак до невпізнання: Простий рецепт вінегрета по-новому

Упродовж багатьох років вінегрет залишається одним з улюблених овочевих салатів. Головна його особливість полягає у тому, що він не має загальноприйнятого рецепта – все готуєте на власний смак. Лише не забудьте про буряк – головну складову салату. Рецептом вінегрету з секретним інгредієнтом – анчоусами –поділилася кухар Олена Єрмоленко в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Буряк – 4-5 шт
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля – 1 шт
  • Квашена капуста – 200 г
  • Солоні огірки – 2 шт
  • Картопля – 5 шт
  • Морква – 2 шт
  • Морська сіль
  • Вода

Спосіб приготування:

  1. Змішати воду з сіллю.
  2. Викласти буряк на деко, залити отриманою рідиною. Запікати 1 годину при температурі 180 градусів.
  3. Квасолю промити.
  4. Моркву та картоплю приготувати на пару.
  5. Подрібнити овочі та заправити сала на свій смак.

Окрім основних інгредієнтів, вінегрет можна урізноманітнити, додавши оселедець чи анчоуси.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...