
Упродовж багатьох років вінегрет залишається одним з улюблених овочевих салатів. Головна його особливість полягає у тому, що він не має загальноприйнятого рецепта – все готуєте на власний смак. Лише не забудьте про буряк – головну складову салату. Рецептом вінегрету з секретним інгредієнтом – анчоусами –поділилася кухар Олена Єрмоленко в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Окрім основних інгредієнтів, вінегрет можна урізноманітнити, додавши оселедець чи анчоуси.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...