Упродовж багатьох років вінегрет залишається одним з улюблених овочевих салатів. Головна його особливість полягає у тому, що він не має загальноприйнятого рецепта – все готуєте на власний смак. Лише не забудьте про буряк – головну складову салату. Рецептом вінегрету з секретним інгредієнтом – анчоусами –поділилася кухар Олена Єрмоленко в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Окрім основних інгредієнтів, вінегрет можна урізноманітнити, додавши оселедець чи анчоуси.
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...