Оладки - класична страва на сніданок, яку можна приготувати нашвидкуруч, якщо вам потрібно нагодувати всю сім'ю. Якщо у холодильнику немає молока чи кефіру, можна замішати тісто для оладок навіть на воді. Для приготування тіста ідеальної консистенції знадобиться склянка мінеральної води, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете, щоб оладки вийшли ніжними та повітряними, спробуйте приготувати їх без молока та яєць. Багатьох цей рецепт здивує, але ви точно не пошкодуєте, коли спробуєте приготувати такі оладки.
Інгредієнти:
Густий мед потрібно розтопити на паровій пані та додати до нього склянку мінеральної води кімнатної температури.
Потім додайте сіль і все добре перемішайте.
Борошно в тісто додавайте в два етапи, просіюючи його через сито і перемішуючи вінчиком до однорідного стану.
Потім додайте в тісто для оладок соду, ванілін і трохи олії. Тісто потрібно добре перемішати, поки воно по консистенції не буде схожим на сметану.
Оладки потрібно смажити на добре розігрітій сковороді з олією по 3-4 хвилини з кожного боку.
Оладки за цим рецептом виходять м'які, з медовим ароматом і не черствіють навіть наступного дня. До них не потрібно додатково подавати варення або згущене молоко, хіба що сметану.
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...