Оладки вийдуть смачнішими, якщо замість молока додати мінералку - секрет приготування ідеального тіста

Оладки - класична страва на сніданок, яку можна приготувати нашвидкуруч, якщо вам потрібно нагодувати всю сім'ю. Якщо у холодильнику немає молока чи кефіру, можна замішати тісто для оладок навіть на воді. Для приготування тіста ідеальної консистенції знадобиться склянка мінеральної води, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете, щоб оладки вийшли ніжними та повітряними, спробуйте приготувати їх без молока та яєць. Багатьох цей рецепт здивує, але ви точно не пошкодуєте, коли спробуєте приготувати такі оладки.

Рецепт оладок на мінеральній воді

Інгредієнти:

  • мінеральна вода;
  • мед;
  • борошно;
  • сіль;
  • сода;
  • ванілін;
  • рослинна олія.

Густий мед потрібно розтопити на паровій пані та додати до нього склянку мінеральної води кімнатної температури.

Потім додайте сіль і все добре перемішайте.

Борошно в тісто додавайте в два етапи, просіюючи його через сито і перемішуючи вінчиком до однорідного стану.

Потім додайте в тісто для оладок соду, ванілін і трохи олії. Тісто потрібно добре перемішати, поки воно по консистенції не буде схожим на сметану.

Оладки потрібно смажити на добре розігрітій сковороді з олією по 3-4 хвилини з кожного боку.

Оладки за цим рецептом виходять м'які, з медовим ароматом і не черствіють навіть наступного дня. До них не потрібно додатково подавати варення або згущене молоко, хіба що сметану.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...