
З невеликого рибного філе можна насмажити цілу тарілку смачних, соковитих та апетитних оладок. Рецепт страви дуже простий, але треба врахувати деякі нюанси, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Якщо рибне філе заморожене, його потрібно розморозити і злегка віджати від зайвої вологи. Наріжте рибу дрібними кубиками.
Ріпчасту цибулю наріжте якомога дрібніше, змішайте з рубаною зеленню. Перекладіть у миску з подрібненим рибним філе. Додайте у фарш натертий на середній тертці сир.
Яйця злегка збийте вилкою із сіллю та перцем, перелийте в рибно-овочеву суміш разом зі сметаною. Всипте борошно, що просіює, або крохмаль. Ретельно перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковороду з олією. За допомогою столової ложки викладайте тісто у гарячу олію. Смажте на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Подавайте оладки з рибного філе з будь-яким гарніром, свіжими овочами та соусом. Смачного!
Медики наголошують: пити каву одразу після пробудження - не найкраща ідея. Організм ще не стабілізував рівень кортизолу, тому кофеїн працює слабше. Оптимальний час для першої чашки - через 1–3 години після сну, коли тіло найкраще реагує на стимулятори,...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...