Вже через кілька днів настане Новий Рік. Святковий стіл буде накритий безліччю страв, але чи всі вони будуть корисні? Пропонуємо вам приготувати салат олів'є без шкоди для фігури і здоров'я. Його рецептом у своєму Instagram поділився шеф-кухар Костянтин Оганезов, зазначають Патріоти України.
"Ви можете їсти смачні страви і залишатися в хорошій формі. Це складно, але можливо", - сказав кухар і представив свій рецепт салату.
У цьому салаті ви заміните ковбасу і м'ясо на креветки, а майонез на легкий і смачний соус.
Підготуйте креветки. Для цього наріжте три зубчики часнику і посмажте на сковорідці, потім додайте туди креветки, трохи посоліть.
Для соусу вам знадобляться 4 курячих відварених жовтки. Перемніть їх виделкою в ємності. Додайте до них столову ложку гірчиці, дві столові ложки йогурту і одну столову ложку нежирної сметани, перемішайте. Соус готовий! Потім наріжте всі овочі, які йдуть в класичний салат олів'є. Заправте салат зробленим соусом і додайте креветки.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...